Pıhtılaşma testi hormon testi

modakilifa1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba kızlar.Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım.12 gün önce de bebeğin kalbi 6.haftada durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.
Hormon testi ve pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum.Yaptıran var mı daha önce?Adet olduğumda mi gitmeliyim daha önce de gidebilir miyim?Ücretli mi oluyor.Nerde yaptırdınız başından bu tür şeyler geçen varsa yazabilir mi

tüp bebek bölümlerinde ve devlette ücretsiz. ama özel kurumlarda ve özel hastanelerde ücretli. adetten önce muayene olursanız adetin 2. ya da 3. günü gel diyorlar kan vermek için. pıhtılaşma fark etmiyordu doğru hatırlıyorsam. ben direkt adetin 2. günü muayeneye gidip kan veriyordum. benim için de vakit kaybı olmuyordu. tıbbi genetik bölümünde hem genetik hem pıhtılaşma testi verin bence geçmiş olsun

Teşekkür ederim

Ben 2 kimyasal 1 dış gebelik şüphesi yaşadım. Sonuncusunda yine kimyasal sandığım için Ankarada bi hekim arkadaşın yönlendirmesi ile Gata ya başvurdum. Tüp bebek ve infertilite bölümüne. Doktorlar bu konuda çok farklı konuşuyo. Kimi kimyasal gebeliği gebelikten saymıyo ama gatada ki doktor artık kimyasalda kayıp sayılıyo dedi ve beni önce tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi. İsmi Bergendi bu arada hocanın. Kendisi en büyük şansım oldu. Çünkü daha sonra gatada tüp bebek polikliniğinde herkes bana sen buranın hastası değilsin ki diyip durdu. Genetik testte bende pıhtı problemi çıktı. Doktor kan sulandırıcı hap verdi ve 3 ay dene olmazsa gelirsin dedi ben ilk ay gebe kaldım çok şükür şuan 8. Haftamın içindeyim. Keseyi gördükten sonra hap ve kan sulandırıcı iğne kombinasyonuyla yoluma devam ediyorum. Tıbbi genetiğe maalesef devlette kendi kendinize başvuramıyosunuz kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyo. Özelde durum nasıl hiç bilmiyorum. Umarım iyi doktorlara denk gelip en kısa zaman içinde güzel haberler alırsınız

Hayır lütfen yanlış yönlendirmeyin. Tıbbı genetik bölümüne kendiniz randevu alabilirsiniz. Ama hormonlara bakarlar mı onu bilemiyorum onun için kadın doğum daha doğru bi tercih olur. E nabızdan randevu alıp gidebilirsiniz tıbbı genetiğe 1 2 ayda çıkıyor devlette sonuçlar. Ayrıca tavsiyem gidince hem eşinize hem kendinize randevu alın tekrarlayan düşüğüm var tedavi sürecindeyiz deyin genetik testte yaptırın.

Merhaba, ben de sizin yaşadıklarınızı yaşadım. Benden genetik test istendi; ben bunu 5 yıl önce özel bir laboratuvarda yaptırmıştım. O zaman oldukça yüksek bir ücret ödemiştim ve sonuç uzun bir süre sonra gelmişti. Şu anda güncel durumu tam olarak bilmiyorum, yanlış bilgi vermek istemem.

Genetik test sonucunda kan pıhtılaşmasıyla ilgili bir durum çıktı, ancak bu durum kesin embriyo oluşmamasının sebebi değildi. Sadece, bundan sonraki süreçte hamile kalırsam kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylendi. Sonuç, embriyo oluşumuna bağlanmadı.

Hormon testleri için ise kadın doğum uzmanına başvurabilirsiniz. TSH, testosteron, FSH, AMH, LH, prolaktin gibi hormonlara bakılıyor.

Gata özelinde öyleydi o zaman. Çünkü tıbbi genetik bölümünde ki doktor biz kimyasalı düşükten saymıyoruz. Burda bakılabilmeniz için 2 yada 3 düşük yapmış olmanız gerekiyo dedi ama beni doktor yönlendirdiği için hem eşime hem bana bakıldı. Amacım yanlış yönlendirmek değildi.

Benim 1 düşüğüm var bize testler yapıldı illa birden çok düşükte şart değil doktorun mizacına göre galiba. Şehir hastanesine gittim ben kolayca randevu da buldum

Benim 1 düşüğüm var bize testler yapıldı illa birden çok düşükte şart değil doktorun mizacına göre galiba. Şehir hastanesine gittim ben kolayca randevu da buldum
Biz de kendimiz randevu alıp gittik çok iyi bayan doktor vardı çok yardımcı oldu sohbet ettik kan aldılar eşim ve benden eşim için gitmiştik aslında ama benden de almak istedi kayıt açıp aldırdım

`