• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pıhtılaşma testi genetik test

modakilifa1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar merhaba.20 Nisan'da 6 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.Dün yani 19 Mayıs'ta adetim geldi ve hemen randevu aldım bugün için.Benden pıhtılaşma testi vs istedi.Ayrıca genetik test vericez yarın.Bu sonuçlar ne zaman çıkar acaba daha önce yaptıran var mı

Kızlar merhaba.20 Nisan'da 6 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum.Dün yani 19 Mayıs'ta adetim geldi ve hemen randevu aldım bugün için.Benden pıhtılaşma testi vs istedi.Ayrıca genetik test vericez yarın.Bu sonuçlar ne zaman çıkar acaba daha önce yaptıran var mı

Kuruma ve içerdiği parametrelere göre değişiyor canım. Genetik testi verdiğinde kuruma sor, onlar günü hakkında bilgi veriyorlar. Ben de sana benzer durumlar yaşamıştım, genetik testi verdim. 28 günden çıktı benimkiler. Geçmiş olsun tekrardan, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın 🌸

Kuruma ve içerdiği parametrelere göre değişiyor canım. Genetik testi verdiğinde kuruma sor, onlar günü hakkında bilgi veriyorlar. Ben de sana benzer durumlar yaşamıştım, genetik testi verdim. 28 günden çıktı benimkiler. Geçmiş olsun tekrardan, başınız sağ olsun. Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın 🌸
merhaba genetik testini devlet hastanesinde mi yaptırdınız? öyleyse ücret ödediniz mi?

Fakülte hastanesinde yaptırdım, hematoloji bölümünde doktorla görüşüp. Herhangi bir ücret ödemedim 🌸
@bagde

Fakülte hastanesinde yaptırdım, hematoloji bölümünde doktorla görüşüp. Herhangi bir ücret ödemedim 🌸
@bagde
Hematolojiye bildiğim kadarıyla direkt olarak randevu alınmıyor siz nasıl aldınız acaba birde kaç düşük yapmıştınız tek düşükte de bakıyorlar mı

Hematolojiye bildiğim kadarıyla direkt olarak randevu alınmıyor siz nasıl aldınız acaba birde kaç düşük yapmıştınız tek düşükte de bakıyorlar mı
Benim durumum çok daha farklı. Benim bir sağ çocuğum var, prematüre doğdu. Sonra bir kimyasal, bir de 12 haftalık düşüğüm oldu. Biz bu düşükten sonra tesadüf eseri annemin kalıtsal trombofili (pıhtılaşma bozukluğu) hastası olduğunu öğrendik. Annemin doktoru çocukların da genetik test versin demiş. Ben Kahramanmaraş Üniversite Hastanesinde hematoloji bölümünde annemin raporuyla başvuru yaptım ikiletmeden test aldılar. Erken doğumu, düşüğü, gelişim geriliği vb. Her şeyi de çıkan sonuca bağladılar. Bir rapor yeterli oldu bana ama bazı kişilerden iki veya daha fazla düşükten genetik testi istiyorlar diye duydum.

ben istanbulda devlet hastanesinde vermiştim genetik bölümünde. ortalama 1 ayda çıktı. telefonumuza hem ban hem eşime mesaj geldi.

üniversite hastanesinde yaptırmıştım yaklaşık 1 ay sürdü diyebilirim pıhtılaşma testi.

Merhaba genetik testi verdiniz mi? Hangi hastanede yaptırdınız acaba öğrenebilir miyim? Ne kadar sürede çıkarmış sonuçlar?

Bu konuyu bende merak ediyorum genetik test ya da pıhtılaşma testi regl günlerinde mi verilmeli böyle bir şey var mı?

Hayır canım pıhtılaşmaya ve genetik testleri herhangi bir zaman da verebilirsin gebelikle vs ilişkisi yok

Back
X