PIHTILAŞMA TESTİ SONUÇ KARŞILAŞTIRMA

Trambofili(Pıhtılaşma) Var mıdır?

• Evet

OY: 6 85,7%
  • Hayır

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7

Karpatyam

Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
897
733
23
kızlar merhaba hepinize buyuk geçmişler olsun öncelikle;
Benim 9 ocakda kürtajım oldu kalp atımı durması nedenıyle şuan hayırlısı ile ıkıncı kez düşünüyoruz her ne kadar korksakda.
Ben pıhtılaşma testı yaptırdım 10 doktora gösterdıysem 5'i pıhtılaşma var tedavi başlasın dedi 5'i gerek yok dedi.
Aranızda pıhtılaşma testı yaptıran ve doktora gosteren varsa bakabılırmı sonuçlarını yazabılırmı sızler ne dıyorsunuz bu sonuçlara acaba Beklıyorum yanıtlarınızı sevgiler...
Ek'de test sonuçları!
:anne:
20160607_234731.webp
20160607_235040.webp
20160607_235048.webp
20160607_235032.webp

Canım senin tsh yüksek. Gebelik için 2 nin altında olmalı ben ilaç kullanıyorum. Doktora danış istersen. Tiroid önemli çünkü.

Canım senin tsh yüksek. Gebelik için 2 nin altında olmalı ben ilaç kullanıyorum. Doktora danış istersen. Tiroid önemli çünkü.
canım sıkntı burda işte onu bılıorum doktor onemlı deıl yukseklıgı sınırda zaten tedabvı gerekmez dedı bı cok doktor pıhtılaşma var dedı bı cougu yok dedı kıme danışcaımı şaşırdım :(

canım sıkntı burda işte onu bılıorum doktor onemlı deıl yukseklıgı sınırda zaten tedabvı gerekmez dedı bı cok doktor pıhtılaşma var dedı bı cougu yok dedı kıme danışcaımı şaşırdım :KK43:
Canım ben de düşükler ve kürtajlar yaşadım bence sende pıhtılaşma var. Bende Mthfr 677 heterozigot var sadece ona rağmen coraspin kullanıyorum gebe kalmadan önce. Gebelik olunca da coraspine ilaveten igne kullanıyorum. Sana tavsiyem dahiliye doktoruna git o tsh ı düşür ben her gün sabah ilk iş tiroid hapı içiyorum ve su an degerim 1. Bence sen kadın doğum doktorunu değiştir canım benim her gittiğim doktor iğne şart dedi. Ayrıca pıhtılaşma olmasa bile düşük yapan kadınlara tedbir amaçlı yine kan sulandirici tedavi yapıyorlar gebelikte.

Canım ben de düşükler ve kürtajlar yaşadım bence sende pıhtılaşma var. Bende Mthfr 677 heterozigot var sadece ona rağmen coraspin kullanıyorum gebe kalmadan önce. Gebelik olunca da coraspine ilaveten igne kullanıyorum. Sana tavsiyem dahiliye doktoruna git o tsh ı düşür ben her gün sabah ilk iş tiroid hapı içiyorum ve su an degerim 1. Bence sen kadın doğum doktorunu değiştir canım benim her gittiğim doktor iğne şart dedi. Ayrıca pıhtılaşma olmasa bile düşük yapan kadınlara tedbir amaçlı yine kan sulandirici tedavi yapıyorlar gebelikte.
ben şuan doktor demedgı halde 100 mg coraspıne başladım cnm kendı araştrmalarımla zaten... tsh içinde muhakkak muayene olacağım inş. folık zaten kullanıorum. ah bu doktorlar resmen baştan atıyorlar bu sıtede sordugum doktor sağolsun var meyıl dedı... iğneye gebe kalınca başlanıo deılmı

ben şuan doktor demedgı halde 100 mg coraspıne başladım cnm kendı araştrmalarımla zaten... tsh içinde muhakkak muayene olacağım inş. folık zaten kullanıorum. ah bu doktorlar resmen baştan atıyorlar bu sıtede sordugum doktor sağolsun var meyıl dedı... iğneye gebe kalınca başlanıo deılmı
Evet canim sen iyi yapmışsın coraspine başlamakla. Hamile olduğunu öğrendiğin anda igneye başla. Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Karpatyam Karpatyam hayirli geceler canim
Pihtilasma testi sonuclarimiz hemen hemen ayni. Bende gecen temmuzda bi düşük yaptim sonrasında genetik testi yaptirdim pihtilasma cikti. O zaman 3 doktora gösterdim 3 ude hamile kalinca iğne kullanman lazim demişti.
Hamileligimi öğrenince hemen kadin doğuma gittim doktor HETEROZİGOT olduğu için iğneye gerek olmadiğini söyledi Coraspin verdi. HOMOZİGOT olanlarda igne kullaniliyomus.
Ama benim içim rahat etmedi 4 farkli doktora daha gittim netten arastirdim ve gerçekten öyle olduğunu öğrendim.

Simdi coraspin kullanıyorum Hamdolsun bi sıkıntı yok. Önceki bebeğim 7 haftalikken kalbi durmuştu sonra da düşük oldu. Simdi 13. Haftaya kadar geldik çok şükür. İnşallah Rabbim tamamina erdirir. Sana da hayirlisiyla tekrar nasip eder inşallah.

Karpatyam Karpatyam hayirli geceler canim
Pihtilasma testi sonuclarimiz hemen hemen ayni. Bende gecen temmuzda bi düşük yaptim sonrasında genetik testi yaptirdim pihtilasma cikti. O zaman 3 doktora gösterdim 3 ude hamile kalinca iğne kullanman lazim demişti.
Hamileligimi öğrenince hemen kadin doğuma gittim doktor HETEROZİGOT olduğu için iğneye gerek olmadiğini söyledi Coraspin verdi. HOMOZİGOT olanlarda igne kullaniliyomus.
Ama benim içim rahat etmedi 4 farkli doktora daha gittim netten arastirdim ve gerçekten öyle olduğunu öğrendim.

Simdi coraspin kullanıyorum Hamdolsun bi sıkıntı yok. Önceki bebeğim 7 haftalikken kalbi durmuştu sonra da düşük oldu. Simdi 13. Haftaya kadar geldik çok şükür. İnşallah Rabbim tamamina erdirir. Sana da hayirlisiyla tekrar nasip eder inşallah.
Ay canım sağlıkla kucağına alırsın ınşallah cok sevındım yalnız şu şekılde kafam karıştı sen ıgne kullanmıomusun yanı şuan ben gebe kalmadan coraspıne başladım valla vucut hazırlasın kendını dıe

Ay canım sağlıkla kucağına alırsın ınşallah cok sevındım yalnız şu şekılde kafam karıştı sen ıgne kullanmıomusun yanı şuan ben gebe kalmadan coraspıne başladım valla vucut hazırlasın kendını dıe
Yok canim iğne kullanmiyorum sadece coraspin kullanıyorum ona da hamile olduğumu öğrendiğimde yani 5. Haftada basladim. Simdilik sıkıntı yok hamdolsun.

süper cnm cok sevındım ınşallahda sağlıkla kucağına alırsın ya bende cok ıstıyorum 100 mg kullanıyorum yeterlıdır heralde
Bende 100 mg kullaniyorum.
Ama çok dikkatli olmak lazim en ufak bi kesik vs de kan çok zor duruyor. Sende dikkat et kendine.

Tekrar hamile kalirsan bi kaç doktorla görüş bence kafan net olsun

Bende 100 mg kullaniyorum.
Ama çok dikkatli olmak lazim en ufak bi kesik vs de kan çok zor duruyor. Sende dikkat et kendine.

Tekrar hamile kalirsan bi kaç doktorla görüş bence kafan net olsun
aynen canım adetıme 4 gun var umarım hamıleyımdır bu ay cok umutluyum ocakda kurtaj oldum bende 5 aydır hep araya bişeyler gırdı bu ay ovulasyon testı kullandım ve umarım hamıleyımdır ve herahgngı bı sorun yaşmam anlarsın benı cok korkuyorum zaten.. muhakkak pıhtılaşma için tedavı gereklı dıyen tek bı doktor vardı erzurumda direk onun yanına gdeceğim gebeysem

Benim de dört değer heterezigot . Şuan coraspin kullanıyorum. Kese göründükten sonra da iğneye başlamam gerekiyormuş .

canım senınde ft3 yuksek trıoıd bezı hormonları anladıgım kadarıyla bı dahılıyeye gt gebelıge etkısı var dıe bılıorum ama pıhtılaşma konusunda bılgım yok :KK43:
Evt kadın dogumcu da dahiliye gitmemi söylemişti. Bir ayı geçti ihmal ettim gitmedim. Korunmayı bırakmadan oncemi gitmeliyim

Evt kadın dogumcu da dahiliye gitmemi söylemişti. Bir ayı geçti ihmal ettim gitmedim. Korunmayı bırakmadan oncemi gitmeliyim
evet cnm oyle yap düşür o trıoıd bezı hormonunu bnmde ft3 tam sınırda cok etkılmez demişti tam sınırda aşma yeter demişti tekrar baktrmadım teste bn korunmuorum ama

kızlar merhaba hepinize buyuk geçmişler olsun öncelikle;
Benim 9 ocakda kürtajım oldu kalp atımı durması nedenıyle şuan hayırlısı ile ıkıncı kez düşünüyoruz her ne kadar korksakda.
Ben pıhtılaşma testı yaptırdım 10 doktora gösterdıysem 5'i pıhtılaşma var tedavi başlasın dedi 5'i gerek yok dedi.
Aranızda pıhtılaşma testı yaptıran ve doktora gosteren varsa bakabılırmı sonuçlarını yazabılırmı sızler ne dıyorsunuz bu sonuçlara acaba Beklıyorum yanıtlarınızı sevgiler...
Ek'de test sonuçları!
:anne:
Eki Görüntüle 1843646 Eki Görüntüle 1843647 Eki Görüntüle 1843648 Eki Görüntüle 1843967
merhabalar şuanki durumunuz nasıl acaba?

Hangi değer pıhtılaşmayı gösteriyor acaba, normal kanda çıkıyor mu

Back
X