Merhaba, umarım kendim ve benim durumumu yaşayanlar için cevap alabilirim. 1 sene gebe kalmaya çalıştım, rahim filmi çekilip glifor kullanmaya başlamamın 2. ayında hamile kaldım. 3. ve 4. hcg biraz düşüktü bana göre ama %60 üzeri normal olduğunu okuyunca biraz rahatlatmaya çalıştım kendimi. Önce kese görüldü 6mm civarındaydı. Sonraki hafta 12mm iken yolk kesesi gördüm dedi doktorum. Aradan 10 gün geçti (sanırım 8. hafta başlarıydı) ve kalp atışı duyma hevesiyle kontrole gittim. Kesenin içerisinde sadece yaklaşık 8mm yolk kesesi vardı. Anormal boyutlu yolkun sağlıksız olduğunu okuduğum için o an benim için bitmişti zaten ama 5 gün daha bekledik ve tekrar kontrole gittim. Değişen bir şey olmadı malesef ve kürtaj oldum. Doktor boş gebelik dedi ama yolk varsa bebek de vardır ya da yolk varsa boş gebelikten söz edilemez diyen bir sürü yazı okudum. Boş gebelik çok nadir tekrarlarmış ama benim durumum biraz daha farklı olduğu için içimde şüphe var. Aklımdaki tek düşünce, pıhtılaşma var ve bebek bu yüzden beslenip gelişemedi mi? Benim gibi bir durum yaşayıp testlerini yaptıran(sonucunuz ne oldu?) ya da yaptırmadan tekrar sağlıklı bir gebelik yaşayan arkadaşlar cevap yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim