- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
- Konu Sahibi zalimsin32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mutlaka dr una bildir. Kan sulandırıcı verecektir. Çok geçmiş olsun.Arkadaşlar ilk Hamileliğimdi 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin test yaptırdım pıhtılasma cıktı. Test sonucundan anlayan varsa bi bakabilir mi
Ağır pıhtılasma cıkmış siZdeArkadaşlar ilk Hamileliğimdi 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin test yaptırdım pıhtılasma cıktı. Test sonucundan anlayan varsa bi bakabilir mi
Evet.kadın DGM doktoru da bu testi erken yaptıgım soyledi kürtajdan sonra 3 ay gecmeliydi diyor. Cevabı için teskkrlerAğır pıhtılasma cıkmış siZdeen az clexane 0;6 coraspin 100 cözer işini cok iyi b dktr blman lazım
Erken le alaksı oldugunu sanmam bu testler genetik testler dogustan beri sizinle ben uc dusuj yapdım dorduncude bebegimi aldım kucagımaEvet.kadın DGM doktoru da bu testi erken yaptıgım soyledi kürtajdan sonra 3 ay gecmeliydi diyor. Cevabı için teskkrler
Allah bağışlasın.ilk çocukta mı sizin düşükler başladıErken le alaksı oldugunu sanmam bu testler genetik testler dogustan beri sizinle ben uc dusuj yapdım dorduncude bebegimi aldım kucagıma
İlk cocuk evet ama ıkıncı ucuncude olanlarda var b arkadasım oyle ıkınvı cocugu olmadı dustu habire snra ıgne kullandı oldıAllah bağışlasın.ilk çocukta mı sizin düşükler başladı
Kızlar bana da bakar mısınız benim de tüp bebek yaptım kalp durdu sonuçlar bunlar.ayrıca konu sahibi geçmiş olsun
Anladım canım inşallah rabbim kucağımiz h hayırlı şekilde doldururSizede geçmis olsun bana genetik teki Dr hamilelere baştaki iki degerler genelde düşüge sebep dedi işaretli olanlar.
İnşallahAnladım canım inşallah rabbim kucağımiz h hayırlı şekilde doldurur
Ne kadar sürse çıktı sonucun cnaimArkadaşlar ilk Hamileliğimdi 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin test yaptırdım pıhtılasma cıktı. Test sonucundan anlayan varsa bi bakabilir mi
şimdi sonuçlarıma baktımda 12 degil 10 günde çıkmış benimki.12 de çıktı