Pıhtılaşma

evet ozel olarak talep ediyosunuz yada dojtor gerekli goruyosa yapiyo ben dis gebelik gecirince sebebini ogrenmek istediginiz icin yaptirdik genetik test esimde yaptirdi ikimizde kan verdik bir ay sonra sonucu aldik sonucu veren doktor homozigot faktor 5 kan pihyilasma riskim oldugundan hamilelikde ne yapmam gerektigini anlatmisti bu pihtilasma genetik diyolar ama benim ailemde kimse de yok
desem doktora yaptırsammı acaba aklıma takıldı

Kızlar bende de kan pıhtılaşması var ilk bebeğimi 11+5te kalbı durdu. İkincisi 5 haftalıkların sonra genetik test yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Clexane 0.4 kullanıyorum her gün aynı saate. Coaspirinim de var.

Kızlar bende de kan pıhtılaşması var ilk bebeğimi 11+5te kalbı durdu. İkincisi 5 haftalıkların sonra genetik test yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi 5 haftalık hamileyim. Clexane 0.4 kullanıyorum her gün aynı saate. Coaspirinim de var.

insallah bi daha sikinti gormeden bebeginize kavusursunuz acaba dogumdan sonra aspirini kullanmamiz gerekir mi ben bi yerime pihti atar diye cok korkuyorum

insallah bi daha sikinti gormeden bebeginize kavusursunuz acaba dogumdan sonra aspirini kullanmamiz gerekir mi ben bi yerime pihti atar diye cok korkuyorum
Saol canim insallahh.. isteyen herkes sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahhh..

Back
X