Pıhtısız kanama

Hebelehubeleleblub

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
60
11
8
30
Arkadaşlar daha öncede konu başlığı açmıştım fakat merak ediyorum tekrar sormak istedim. Bu ay ki adetimde hiç pıhtı yoktu sadece kandı. 2 Mart'ta başladı yaklaşık 2 pedlik bir kanamam oldu. Hiçç hiç pıhtı doku vs.. yoktu baş ağrım arada mide bulantım bana gebeliği düşündürdü. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Gebelikte sadece yerleşme kanaması olur oda pedi asla doldurcak şekilde olmaz çamurumsu yada gül kurusu renginde olur rengi çok farklı oluyor.. pıhtısız olmasıda iyi aslında oksitlenmiş kan yok rahiminde önceki adetle atmış olabilirsin eski kandan dolayı geliyor pıhtı yada kist atınca olur ben çok pıhtılı adet gördüm bildiğimden yazdım canım ama neler var neler okuyoruz burda takipte kal bakalım hayırlısı olsun..

Aynen canım lekelenme kanaması çok az geliyor ped dolmayacak şekilde ben hamile olduğumu yeni öğrendim bende de çok az lekelenme oldu sonra durdu başkada olmadı ama sen takip et yine de hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…