Pijama takımı önerisi

Z3hra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
1.378
1.078
83
Kızlar şöyle rahat ve şık pamuklu veya penye pijama takımı önerisinde bulunabilir misiniz?

Trendyolmilla da baya çeşit var
Özellikle bu pijama takımı çok rahat ve şık diyip foto önerisi istiyorum ama Trendyolmilla ya hiç girip bakmadım aklıma gelmedi hatırlattığınız için teşekkürler

ben suwenden alıyorum valla. memnunum da. 3 senedir giydiğim pijamam dahi var sapasağlam hala
Ben de iç çamaşırını suwenden alıyorum memnunum ama pijama takımları yıkadıkça çekiyor diyorlar bi emin olamadım

Süven çok iyi . Penti kalitesini sevmiyorum ama modelleri şık bir de koza diye bir marka denedim çok iyiydi
Koza ya da bakayım öyleyse teşekkür ederim Suwen'e ön yargılıydım pijama konusunda ama bakacağım

bütçe yüksekse bi öneride bulunabilirimm

ben böyle rahat modeller sevdiğim için bunlardan tercih ettim
Rahat görünüyorlar gerçekten ama ben bi tık daha şık olsun istiyorum. Yakmayacağını rahat edeceğimi bilsem saten alırdım öyle diyim ama rahatına aşırı düşkünüm

Ne kadar yüksek mesela 1500-2000 civarına kadar çıkabilirim. Fazlasını vermek istemem açıkçası
maro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştım

Ben 180 olduğum için diktim onun dışında hm lcw victoria secret dagi alıyorum pijama çok severim ama sıkıntı boyları hep kısa

Ben 180 olduğum için diktim onun dışında hm lcw victoria secret dagi alıyorum pijama çok severim ama sıkıntı boyları hep kısa
Yaa benim de tam tersi boyum kısa bazı modellerde kestirsem boyu kısalacak diye tereddüt ediyorum. Maşaallah senden biraz bana versek çözülecek sorunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…