• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pijama yuzunden arzulamayan eş :((

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.277
1.226
333
Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...

Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...

yapacağın şey belli aslında kilo verip süslü püslü seksi gecelik giyeceksin birde odayı loş ışık ve güzel kokan mumlar tamam işte oldu bitti canım.:46:

canım bahane bunlar.....kılıf uydurmuş....demekki istekli biri değil....her erkek istekli olacak diye bir şey yok.yani böyle kabullen derim...

eşin kendi eksikliğini kapatmak için seni aşağılamış.
erkeklerin genel huyudur.
isteksizliğinin bir sebebi cinselliği tam anlamıyla yaşamayacak olduğunuz için "boşa uğraşmak" istemiyor oluşu olabilir.
bazı günler ananne geceliğiyle yatıyorum (diz altı penye bol beyaz üzerine turuncu çiçek desenli düşün yani ) yine de eşimin arzulamamasına sebep olamıyor. pijamayla hiç bir alakası yok emin ol.
he pijama olmasa daha hoş gelir gözüne ama cinsellik için bunlar şart değil.

Anlamadm ben evli misiniz değil misiniz? Eğer evli dglseniz kesinlikle evlenmeyin. Ben benim eski ese ben ettim adamin laflarini ki ondan başka herkes güzel bulurdu beni çirkin dgldm fazlalgm falan da yoktu hepsi bahane... onun için tonlarca hazirlik da yapardim kardeşiyle tavla oynamaya giderdi ...

Bencede sanki bahane uydurmus o an aklina bu gelmis gibi geldi

Bence de bahane uydurmuş tamam güzel gecelikler süslü püslü olmak farkettirir ama isteği olan birinin sırf pijamalı diye isteği kaçmaz bence :ssz: bizim hiç birlikte olmamamız lazım o zaman :27:

yapacağın şey belli aslında kilo verip süslü püslü seksi gecelik giyeceksin birde odayı loş ışık ve güzel kokan mumlar tamam işte oldu bitti canım.:46:

canım bahane bunlar.....kılıf uydurmuş....demekki istekli biri değil....her erkek istekli olacak diye bir şey yok.yani böyle kabullen derim...

Tavsanli ayicikli pjama giyip yatiyorsun falan diyor sen oyle guzel oldugunu dusunuyorsn ama cok itici oldugunun farkinda degilsin ya cok dikkatli bi erkek catlaktir selulittir hepsinden anlior artik uzuluyorum kizlar inciniyorum ya

Bugün pijamanıza laf eden yarın sabah birlikte uyandığınızda makyajsız oluşunuzada laf eder. Banada bahane gibi geldi, sevdiğine eminmisiniz? Zira seven insan bu tür şeyleri pek umursamazda...

Tavsanli ayicikli pjama giyip yatiyorsun falan diyor sen oyle guzel oldugunu dusunuyorsn ama cok itici oldugunun farkinda degilsin ya cok dikkatli bi erkek catlaktir selulittir hepsinden anlior artik uzuluyorum kizlar inciniyorum ya

Bence def etsin gitsin. Daha evlnmeden boyleyse evlenince hem aldatir ustune sen bakimszdn der omur gecmez onnla..

Ohoo çatlağa selülite laf ediyorsa işiniz zor sakın çocük falan yapmayın o zaman :ssz:

Anlamadm ben evli misiniz değil misiniz? Eğer evli dglseniz kesinlikle evlenmeyin. Ben benim eski ese ben ettim adamin laflarini ki ondan başka herkes güzel bulurdu beni çirkin dgldm fazlalgm falan da yoktu hepsi bahane... onun için tonlarca hazirlik da yapardim kardeşiyle tavla oynamaya giderdi ...

Bencede sanki bahane uydurmus o an aklina bu gelmis gibi geldi

Bence de bahane uydurmuş tamam güzel gecelikler süslü püslü olmak farkettirir ama isteği olan birinin sırf pijamalı diye isteği kaçmaz bence :ssz: bizim hiç birlikte olmamamız lazım o zaman :27:
Bencede o anlik bahanesi gibi geldi resmende dinende evlendik dugunumuz 10 gun sonra...lafa gelince konusuyor ama uygulamasi sifir hep bole hantal isteksiz bense daha kıpır kıpır dugun gunumuz yaklasiyor heyecan bile yok suan son gun heyecan yaparim ben dior hep ben ona sarilmak opmek istiyorum onda ilgi yok buda beni cok uzuyor

çok üzüldüm. bir erkeğin kadınına dair cinsel çekim duyması için illa ki o kadının seksi giyinmesi ya da seksi davranması gerekmez. mesela bi an gelir çok güzel bi sohbet edersiniz, bi an gelir ona huzur dolu sarılırsınız bu bile onun sana karşı cinsel çekim duymasına yetebilir. bana kalırsa bunlar bahane. 50lerine geldiğinde, kırışıklıkların çıktığında ya da göğüslerin sarktığında hiçbir cinsel temasınızın olmıycağı anlamına gelir. imam nikahına aceleniz neydi hevesini almış

Son düzenleyen: Moderatör:
Pijamayla alakası yok bu işin
Benim eşimde pijamalıyken daha çok hoşuna gidio arada hazırlanırım arada da gider çekmeceden kendisi çıkartır yatağın üstüne koyar sonuçta çıkartıyorsun onlarla girilmioki ilişkiye :ssz:
Seni beğenmiyor
Yada cinsellikler ilgili sorunları var kaçış yolu bınlar

ayyyy psikolojni bozma ya:20:canım normal zamanlarda ilgilyse tavırlaryla sana değer verdğni görüyorsan e demktr ki seni seviyor ama cinsellkte isteksz.yok eğer normal zamnlarda da küçmsyo horlyrsa da sevmyr bahane aryo.benim pijamalarım hiç unutmamm eltim kocamın yannda alay etmşti gaffur pijamaları diye.eşim ise hayr sana çok yakşyr demşti.yani gecelkle alakası yok.selült çatlağa gelnce de herkeste sellt çatlk kıl vs vs vs var.....kmse muhteşem değl....

çok üzüldüm. bir erkeğin kadınına dair cinsel çekim duyması için illa ki o kadının seksi giyinmesi ya da seksi davranması gerekmez. mesela bi an gelir çok güzel bi sohbet edersiniz, bi an gelir ona huzur dolu sarılırsınız bu bile onun sana karşı cinsel çekim duymasına yetebilir. bana kalırsa bunlar bahane. 50lerine geldiğinde, kırışıklıkların çıktığında ya da göğüslerin sarktığında hiçbir cinsel temasınızın olmıycağı anlamına gelir. imam nikahına aceleniz neydi hevesini almış

Pijamayla alakası yok bu işin
Benim eşimde pijamalıyken daha çok hoşuna gidio arada hazırlanırım arada da gider çekmeceden kendisi çıkartır yatağın üstüne koyar sonuçta çıkartıyorsun onlarla girilmioki ilişkiye :ssz:
Seni beğenmiyor
Yada cinsellikler ilgili sorunları var kaçış yolu bınlar
Evde hep gecelikle gez dior ben ise o sekilde rahat edemiyorum saclarimi yaparim duzlestrrm masalarim bakimsz birisi degilim gercekten sewmemde zaten bakimszlgi ama ona gore disari icin yaptgm süsü ona yapmiyormusm hep kilolarimi sorun yapior hep bi sorun buluo bende yani

Evde hep gecelikle gez dior ben ise o sekilde rahat edemiyorum saclarimi yaparim duzlestrrm masalarim bakimsz birisi degilim gercekten sewmemde zaten bakimszlgi ama ona gore disari icin yaptgm süsü ona yapmiyormusm hep kilolarimi sorun yapior hep bi sorun buluo bende yani

Biraz dediğini yap evde geceliklerini giy saç baş yapılı dolaş
Ozaman neolacak gör
Kilo konusu çok kırıcı çok öküz buldum enişte beyi :1:

ayyyy psikolojni bozma ya:20:canım normal zamanlarda ilgilyse tavırlaryla sana değer verdğni görüyorsan e demktr ki seni seviyor ama cinsellkte isteksz.yok eğer normal zamnlarda da küçmsyo horlyrsa da sevmyr bahane aryo.benim pijamalarım hiç unutmamm eltim kocamın yannda alay etmşti gaffur pijamaları diye.eşim ise hayr sana çok yakşyr demşti.yani gecelkle alakası yok.selült çatlağa gelnce de herkeste sellt çatlk kıl vs vs vs var.....kmse muhteşem değl....
Kıl tüy takıntısı oldugu için lazere gidiyorum bende sewmiyorum zaten tüy falan kadınz yani bakimszlk bize yakismaz ama bole dawranmasida gerekmez ben mi çok istekliyim acaba kendimi geri mi çeksem bende ona karsi mi isteksiz davransam

Bir erkegin partnerini cekici bulmasinin ne giydigiyle falan alakasi yok.. Ancak yuzeysel seylerde onemlidir bu, ama birbirine asik iki insan icin asla onemi yoktur.. Mesela benim selulitlerim de var sikinca ortaya cikan, ya da kalcalarimda cok derin ve cok belirgin catlaklarim var cocukken gordugum kortizon tedavisi ve alinip verilen asiri kilonun bana mirasi, ki o catlaklar hangi kadinda olsa uzulur mutsuz olur eminim. Ama sozlum masallah sanki gozunun onune bir perde inmis gibi :1: Sacim berbat olur, ben aynaya bakmaya utanirim, o bana bakar bakar "ne guzelsin sen ya" der. Surekli oper, sarilir, elimi tutar, giydigim tisortten bile azicik belim acilsa hemen moda girer, etkilenir :1: Bizim birlikte kaldigimiz, tatile gittigimiz de cok oldu, en rezil hallerimi bile gordu ama umrunda degil adamin, ona gore ben dunyanin en guzel kadiniyim, her halim cekici, baska kimse yok.. Boyle de olur zaten, iki insan birbirine asik oldugunda kusurlarini gormez, kusurlari bile guzel gelir. Kilo aldin cekici bulmuyorum, pijamayla yattin soyle falan bunlar bahane..

Yerinde olsam cok iyi dusunurum resmi nikah kiydirmadan. 10 gun varmis onunde daha. Isteksiz bir adam olabilir, sen libidosu yuksek bir kadinsan o da ilerde sorun olur, ama saygi eksikligi bundan daha da buyuk sorun. Bakimsizsin, cekici gelmiyorsun, kilo aldin vs bunlar asik adamin edecegi laflar degil, kendine guvenini sifirlar bu adam, mutsuz olursun.. Al karsina konus, derdi neyse soylesin, ama yine bir sey demezse de sen iyi dusun.. :ssz:

Bencede o anlik bahanesi gibi geldi resmende dinende evlendik dugunumuz 10 gun sonra...lafa gelince konusuyor ama uygulamasi sifir hep bole hantal isteksiz bense daha kıpır kıpır dugun gunumuz yaklasiyor heyecan bile yok suan son gun heyecan yaparim ben dior hep ben ona sarilmak opmek istiyorum onda ilgi yok buda beni cok uzuyor

Çok iyi anliorm benimki de bölgeydi ama dini bahane ediodu ben de ayy ne dini bütün falan diyodm bide kendimi suçluordum. Resmi nikah yapildi insan bi heyecanlanmazmi karim oldun vs DyP öpmeye kalkmaz mi yokk hic bi teşebbüsü olmamisti ve sonra da hic değişmedi. Bi kere arzulayarak baktgni görmedim cinsellik olmasi gerektiği için oluodu ki bu bi kadin için çokkk agir gerçekten sevilmedigini düşünüyorsun sürekli ve çok yipraniyorsun. Sonuç: ben bosandim...tek neden bu dgldi ama bu da buyuk bi etkendi benim için. Şimdiki aklim olsa düğün günü de olsa birakirdim o adami.işiniz zor.

Back
X