- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Slm kızlar esim bana karsi soguk biraz cinsel yonden istekli degil nisanlilik evremizdede oyleydi istekli arzulu degildi uzak sehirlerdeyiz ayda yilda bir araya zor geliyorduk nisanli donemde ayri sehirlerdeydik hani tamamen arzusuz degil ama kıpır kıpırda degil en son dun aksam kawga ettik ben nedenini sordum neden boyle diye yoruluyorum ben falan derdi biz resmi dini nikahlarimizi yaptik nisanlilik donemlerimizde gelir bende kalrdi ozel olaylar olsa o gun (ozelden kastım cinselligin son anı degil onu dügün gecemize biraktik) ertesi gun ben yorgunum falan derdi yorulacak bir seylerde yapmayz yani hic genel bi isteksizlgi var bende dün aksam konuyu actim neden boylesin diye yoruluyorum falan dedi cok ustune gidince bu konudan dolayi yanima pijamayla gelip yatiorsun ozel seyler giyip yatmiosun disariya gosterdigin ozeni bakimi evde bana yapmiosun gostermiosun falan dedi bakimsizsin dedi ama ben ewde hic ona karsi bakimsz olmadmki ama dogru pijamayla yattim nerden bileyim bunlara takilacagini biraz da fazlalik war bende kilo olarak çıtı pıtı degilsin falan dedi baya uzuldum kizlar acikcasi bana birseyler soyleyin dugunumuze 10 gun falan war ewlenince napayim ben bu adamla ya ...
Bahaneeee