Pik geç gördüm test ne zaman yapılmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nk501
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nk501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
70
47
3
28
Arkadaşlar merhaba 9 10 kasım pikti o günleri öncesi sonrasını degerlendirdik ama normalde pik 5 yazıyordu ovülasyon 10 pik oldu bugun normalde regl günüm ama belirtim yok asla gögüslerim agrımıyoe karın agrım yok azıcık kasık agrım var 8 günde döllenme olsa bile belli olmaz diye düşünüyorum testte sizce ne kadar beklemeliyim kaç gün daha? tabi regl olmazsam

Eger ovulasyon testinde pik 10 kasim ise yumurtlaman 11 kasimda falandir. Bu yuzden reglini 23 kasimdan sonra beklemelisin.

Merhaba
Döllenmeden 10-12 gün sonrası en güveniliri. O da kan testinde pozitife doğru çıkacaktır.

reglim çok düzenlidir hiç o kadar geç olma ihtimali yokki
Donguleriniz kac gun? Yumurtlama gunu + 14 gun regl gununuzdur 28 gunluk bir dongude. Uygulamalar da o mantikla calisir genelde. Regl oldugun gunden 14 gun geriye donersen tahmini ovulasyonu verir sana.

Yumurtlamayı geç gördüğünüz için regliniz geç olacak. Yumurtlamanizla orantılı gelir regl. Yumurtlamadan en erken 14 sonra gelir. 24 kasımdan erken gelmez regliniz boş yere bekleyip stres olmayın. Gebelik testini de reglinize bir iki gün kala ya da regl günü yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…