- 5 Ekim 2020
- 1.604
- 394
- 73
Ben pik goremedmKızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pik goremedmKızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?
Sizin ki yavaş yavaş belirginleşmiş yarın daha da koyulaşır gibi duruyorBenimkinede bakarmisnz
Bamada oyle geldi buguny degerlendrdim ama bakalm. C life kullnadim bu ay onun etkisi cok oldu yumurtlamami daha net gorebiliyorumSizin ki yavaş yavaş belirginleşmiş yarın daha da koyulaşır gibi duruyor
Başlıkta da belirttiğim gibi olmuş mu olmak üzere mi sormak için açmıştımBen pik goremedm
Normalde yakalayamıyor muydunuz yumurtlamayı bir rahatsızlığınız mı var acabaBamada oyle geldi buguny degerlendrdim ama bakalm. C life kullnadim bu ay onun etkisi cok oldu yumurtlamami daha net gorebiliyorum
Tam yakalayamiyorum genelde bende cift cizgi cikiyo bazen silik bazen orta derecede anlahamiyorum c lifeyi cok onerdiler deniyim dedi herhngi bi rahatszlgm yokNormalde yakalayamıyor muydunuz yumurtlamayı bir rahatsızlığınız mı var acaba
Dedgm gibi goremesgm icin okmamis:)Başlıkta da belirttiğim gibi olmuş mu olmak üzere mi sormak için açmıştım![]()
Bende gördüm C life instagrmda benim yumurtlama da problem yok yakalayabiliyorum ama tutmuyor niyeyse erken daha galiba 2 ay oldu deniyoruzTam yakalayamiyorum genelde bende cift cizgi cikiyo bazen silik bazen orta derecede anlahamiyorum c lifeyi cok onerdiler deniyim dedi herhngi bi rahatszlgm yok
Benm 9ay olduBende gördüm C life instagrmda benim yumurtlama da problem yok yakalayabiliyorum ama tutmuyor niyeyse erken daha galiba 2 ay oldu deniyoruzİnşallah bu ay diyeyim
![]()
Benimkinede bakarmisnz
Kızlar merhaba ilk eklediğim görsel geçen ay yaptığım ovulasyonlar ikinci ise bu ay sonuncuyu yeni yaptım sizce olmuş mu yoksa daha koyulaşır mı birkaç saat sonra tekrarlayayım mı?