Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hemen olmasini bekleme yani ben 18-22 agustosta olmustum en son yumurtlamam 31 di yani aradan 8_9 gun gecmisti yapmaya devam etKızlar 22 ağaustos başlangıç 29 bitiş ovulasyon testlerini 1 eylülden beri yapıyorum ama pik olmuyor neden böyle oldu en alttakini az önce denedim
Aa evet tam 31 de pikCnm hemen olmasini bekleme yani ben 18-22 agustosta olmustum en son yumurtlamam 31 di yani aradan 8_9 gun gecmisti yapmaya devam et
Olabilir cnm bazilari adete bir hafta kala yumurtluyor senin adetlerin duzenli miAa evet tam 31 de pik
adetten 13 gün sonra oluyor sizin benim bugün 16. Gün normal mi acaba
Evet canım düzenli siz ne zamandan beri deniyorsunuz düzenli yapmaya devam edeyim değil mi bakalım akşamki nasıl çıkacakOlabilir cnm bazilari adete bir hafta kala yumurtluyor senin adetlerin duzenli mi
Bnm ucuncu ayim cnm sen aksamlari mj deniyorsun normalde sabah ilk degil ikinci idrarla yapiliyor amaEvet canım düzenli siz ne zamandan beri deniyorsunuz düzenli yapmaya devam edeyim değil mi bakalım akşamki nasıl çıkacak
Hadi ya adet gününüz ne zamanBenimde silik bile değil 2 gündür yapıyorum bugün yapmadım. Geçen ay 17.gunde pik oldu 32.gunde adet oldum
27 Eylül. Ben geç yumurtlama oluyor.Hadi ya adet gününüz ne zaman
Bugün ovulasyon testiniz nasıl çıktı benimde 20 Eylül beklenen adet tarihi27 Eylül. Ben geç yumurtlama oluyor.
Daha yapmadım öğleden sonra 3 gibi yapıyorum sıvı alımı bıraktım . Cuma günü hiç bişey çıkmayınca testlerim boşuna gitmesin diye dün yapmadım . Bugün yapicamBugün ovulasyon testiniz nasıl çıktı benimde 20 Eylül beklenen adet tarihi
Dayanamadım yaptım bugün hem akıntım da değişti şeffaf gelmeye başladı. Öncesinde süt beyaz akıntım oluyordu . Testim silikten bir tık koyu çıktı . Ben bu hfta bol kabak çekirdeği her sabah avokado bol yesillik yedim . 5 gün soğan kürü yaptım maalesef devam edemedim mideme vurdu çok ağridi biraktimDoğru haklısınız inşAllah bu ay ikimizde gebe kalırız da müjdeyi veririz Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ben de 18.00 civarı yapıyorum testi
Canım bende az önce yaptım daha koyu oldu valla ilk defa bu kadar net gördüm ama daha pik değil benceDayanamadım yaptım bugün hem akıntım da değişti şeffaf gelmeye başladı. Öncesinde süt beyaz akıntım oluyordu . Testim silikten bir tık koyu çıktı . Ben bu hfta bol kabak çekirdeği her sabah avokado bol yesillik yedim . 5 gün soğan kürü yaptım maalesef devam edemedim mideme vurdu çok ağridi biraktim
Devam et cnm ikisi kıpkırmızı olucak . Benimde takvime göre çıkmadı daha doğrusu benm ameliyattan sonra adetim sabit kalmadı en son adetimi baz aldm 32.gunde oluyorum . Yarın ananas alicam onda iyiymiş sonra havuç yiyelim çatlaması için inşallah Rabbim nasip eder 27 Eylül evlilik yıldönümümuz en güzel hediye olur eşimeCanım bende az önce yaptım daha koyu oldu valla ilk defa bu kadar net gördüm ama daha pik değil bence
Bende bu aralar kabak çekirdeği yedim gerçekten faydası oluyor mu bilmiyorum.
Takvime göre yumurtlama geçti ama benimde bu 2 gündür akıntım var bu ay geç yumurtlamışım çok şaşırdım gerçekten bu testler işe yarıyor o zaman yoksa asla bilmezdim
Canım ne ameliyatı oldunDevam et cnm ikisi kıpkırmızı olucak . Benimde takvime göre çıkmadı daha doğrusu benm ameliyattan sonra adetim sabit kalmadı en son adetimi baz aldm 32.gunde oluyorum . Yarın ananas alicam onda iyiymiş sonra havuç yiyelim çatlaması için inşallah Rabbim nasip eder 27 Eylül evlilik yıldönümümuz en güzel hediye olur eşime
Çikolata kisti ameliyatı oldum Aralık ayında. Geçen sene Nisan ayinda korunmayı bırakmıştık hamile kaldım 5.hftada düştü tutunamadı. Doktorların hepsi bu şekilde olmaz dedi ameliyat şart dedi bende çok araştırdım 8 ay sonra normal kontrole gittim hiç aklımda ameliyat yoktu doktorum dedi 3 içinde ameliyat oldum.. ameliyat olmadan çok zor çünkü kislerm 6,5,7 cmlerdeydi ikiside yapisikti çok bir ameliyat geçirdim . Sonrası zaten ilaçlar iğneler Bebek için olmadi dahaCanım ne ameliyatı oldun
Yaaa üzüldüm gerçekten Rabbim şafi ismiyle şifa versin bir an önce sağlıklı sıhhatli bebişin olur inşAllah bende 8 ay önce bebeğimi kaybettim sezaryen oldum herkesin hikayesi o kadar farklı ki ama acılarımız hep aynıÇikolata kisti ameliyatı oldum Aralık ayında. Geçen sene Nisan ayinda korunmayı bırakmıştık hamile kaldım 5.hftada düştü tutunamadı. Doktorların hepsi bu şekilde olmaz dedi ameliyat şart dedi bende çok araştırdım 8 ay sonra normal kontrole gittim hiç aklımda ameliyat yoktu doktorum dedi 3 içinde ameliyat oldum.. ameliyat olmadan çok zor çünkü kislerm 6,5,7 cmlerdeydi ikiside yapisikti çok bir ameliyat geçirdim . Sonrası zaten ilaçlar iğneler Bebek için olmadi daha