Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm daha koyuluk yok hala ayni koyuluktalar benimki gibi en alttakiler pik ikisi ayni koyuluktaİlk defa ovülasyon testi kullanıyorum ve regl düzensiz. Koyulaşmaya başladı, Pik yaklaşmış olabilir mi?
Sizinkilerde pek pik değil yarına olur gibi.Cnm daha koyuluk yok hala ayni koyuluktalar benimki gibi en alttakiler pik ikisi ayni koyulukta
Laboquick mi? O pembenin yanındaki testte aynı gün mü? Sanki o marka böyle kopkoyu pik vermiyor. Benimkide sizinki gibiydiCnm daha koyuluk yok hala ayni koyuluktalar benimki gibi en alttakiler pik ikisi ayni koyulukta
Yumurtlamayla alakalı bi durum. Ama en azından aynı koyulukta olması gerekiyorLaboquick mi? O pembenin yanındaki testte aynı gün mü? Sanki o marka böyle kopkoyu pik vermiyor. Benimkide sizinki gibiydi
Evet cnm o yuzden bu ay inovita aldim o daha net ve gzlLaboquick mi? O pembenin yanındaki testte aynı gün mü? Sanki o marka böyle kopkoyu pik vermiyor. Benimkide sizinki gibiydi
Hyr cnm o gundu diger gun koyuluk gitti ztn ben biliyorum yumurtlama gunumu ama yone de test yaptimSizinkilerde pek pik değil yarına olur gibi.
Evet evet ben bir kaç herde daha okudum böyleymiş laboquick benimde öyle oldu. Ve akıntımdan falan anladım. Zaten ben düzenli regl olurum tam gününde oldu yineHyr cnm o gundu diger gun koyuluk gitti ztn ben biliyorum yumurtlama gunumu ama yone de test yaptim
O zaman bende yakalamışım yumurtlamamı sevindim :))Evet cnm o yuzden bu ay inovita aldim o daha net ve gzl
Evet cnm laboquik de cok belli olmadigi icin baska bi testle birkac saat sonra tekrar ettim pik gozuktu yani bu ay inovita aldim o daha net gosteriyoO zaman bende yakalamışım yumurtlamamı sevindim :))
Evet cnm cogu test yalanci pozitiflik veriyorEvet evet ben bir kaç herde daha okudum böyleymiş laboquick benimde öyle oldu. Ve akıntımdan falan anladım. Zaten ben düzenli regl olurum tam gününde oldu yine