Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Bunu doktorunuz ne için vermişti acaba?Kızlar pcos olup pıkassos tablet kullanan oldu mu ?
Merhaba hamilelik için mi kullandınız doktorum banada bunu verdi sonuç alabildinizmiKızlar pcos olup pıkassos tablet kullanan oldu mu ?
FOLİKASİT VE POLİKİSTİK İÇİN VERDİ AMA HENUZ GEBELİK YOK.Merhaba hamilelik için mi kullandınız doktorum banada bunu verdi sonuç alabildinizmi
Evet bende kullanıyorum bende de yok doktorum klomene başladıFOLİKASİT VE POLİKİSTİK İÇİN VERDİ AMA HENUZ GEBELİK YOK.
bende polikistik var sizde var mı. ve eşimde sperm ileri hızı düşüktüEvet bende kullanıyorum bende de yok doktorum klomene başladı
Evet pkos varbende polikistik var sizde var mı. ve eşimde sperm ileri hızı düşüktü
Hiç gebelik yaşadınızmıbende polikistik var sizde var mı. ve eşimde sperm ileri hızı düşüktü
Ben ekim ayında doktorumun isteğiyle başladım bunu ve duphaston vermisti 3 ay kullanmamı istedi. 3 ay kullandım gebelik olmadı ve ilaç maalesef yaşadığım yerde eczanaelerde bulunan bir ilaç değildi sürekli aileme aldırtıp kargoyla kendime göndertiyordum. Biraz büyük ve yutması zor açıkcasıKızlar pcos olup pıkassos tablet kullanan oldu mu ?
Hiç gebelik yaşadınızmH
HAYIRHiç gebelik yaşadınızmı