• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Piknik(Ben mi abartıyorum? )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla uslubunuzdan pek de iyiliğim için konuşuyormuş havası sezemedim ben aldattı demedim okuduğunuzu anlayamıyorsunuz daha öğretmenlere gareziniz buradan geliyor sanırım.Her konuya e bosan yazan insanlar bana çok komik geliyor.Kendileri hemen adam bosayiveriyor herhalde😀
Aldatma potansiyeli dedim zaten kim okuduğunu anlamamış acaba:işsiz:

Bence abartıyorsunuz. Hem sizi çağırmış ve sanırım kendis de biliyor çalışma arkadaşlarınızla olan bir organizasyona sizin gelmek istemeyeceğinizi. Ben olsam şaşırtır giderdim. 1 günde öyle geçsin nolcak.

Bence abartıyorsunuz. Hem sizi çağırmış ve sanırım kendis de biliyor çalışma arkadaşlarınızla olan bir organizasyona sizin gelmek istemeyeceğinizi. Ben olsam şaşırtır giderdim. 1 günde öyle geçsin nolcak.
Gideyim mi yani🙄

Bana açık açık kızların doğum günü var sende gelmelisin yoksa tek gitmem vs deseydi elbette giderdim. Ama bana tuhaf gelen kızların doğum günü için piknik yapmaları oldu. Bizim şirkette hiç böyle bir kutlama duymadım. Ofiste bir pasta alınır kesilir hediyesi verilir tamamdır. İş saatleri dışında etkinlik yaptıklarına göre eşinle de tüm arkadaşları baya samimi demek ki belki eşine de böyle etkinlik yapılmıştır ondan gitmem lazım diyordur

Çağırdı ama napacagim ki gidip hepsi işten konuşacak tanısiklar ben avel gibi kalacagim
Evde oturup için içini yiyeceği ne karşında dursun gozlerinle dikizle o rahatsız olsun sende çocuğuna ilgilen gezdir dolastir oyna sofra kur topla kaldır derken vakit geçer hem çocuğuna bi hava almış olur

Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
sorun doğum günü kurlamasına katılıyor olması değil o kutlamayı organize ediyor olması.

Bana açık açık kızların doğum günü var sende gelmelisin yoksa tek gitmem vs deseydi elbette giderdim. Ama bana tuhaf gelen kızların doğum günü için piknik yapmaları oldu. Bizim şirkette hiç böyle bir kutlama duymadım. Ofiste bir pasta alınır kesilir hediyesi verilir tamamdır. İş saatleri dışında etkinlik yaptıklarına göre eşinle de tüm arkadaşları baya samimi demek ki belki eşine de böyle etkinlik yapılmıştır ondan gitmem lazım diyordur
Eşim de haziran doğumlu.Ama ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız benim de sinrilendigim konu aslında bu.Yani ne bu samimiyet?

Eşim de haziran doğumlu.Ama ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız benim de sinrilendigim konu aslında bu.Yani ne bu samimiyet?
Adam yilisik demekki hani sadece merhaba dersin kanki moduna geçer o tip kendine görev ad etmiş sende deki bundan sonra bütün tanidiklarimizin dogum gunlerini itinayla kutluyoruz madem

Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
Ve sonra da siz boşanmadığınız için bu yalakalıkları bir yerde benimseyip 3 ay sonra tekrar bu adamın yediği nanelere konu açacaksınız.ayrıca evliliği mantığımla yürütüyorum demişsiniz. Mantık bunun neresinde?

Kaç yıl daha evli kalırsanız Doğu'ya gitmekten kurtulursunuz ? 29 yaşında öğretmensiniz bu Adamdan(!) ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi.Boşayın gitsin kimle mesajlaşıyorsa mesajlaşsın ömür boyu onu mu takip edeceksiniz ? Harcadığınız paraya bile karışıyormuş en azından rahat harcarsınız

"Mantikli düsünmeye çalisiyorum" diyorsun da. O halde niye bu adamin cep telefonunu karistiriyorsun? Ne ise yarar? Madem bosanmayacaksin?

Ki kendin ile çelisiyorsun, adam senide piknige davet etmis, bu defa "ya oralarda napcam" oluyor. Burdaki kadinlar ile dalga mi geçiyorsun anlamiyorum. Ortada cidden olay yok. Büroca bunlar piknik yapmaya karar vermisler zaten.

Özel o kizlar için piknige gidilmiyor. Esin yapmak istedigi tek sey, onlara pasta almak. Ki bana o kadar abes gelmiyor, büroca o kizlara pasta almak, iyiki dogdun demek.

Bunu bile kaldiramiyorsan, mesajlarina bakmayacaksin adamin. Görmeyeceksin, duymayacaksin. Madem 'mantikl' olani yapmak istiyorsun.

Ya direk alakali degil ama zorunlu bolge olmayan bir sehirde calisirken af cikmisti. Ben zorunlu hizmet bolgesine tayin istedim 9 yildir calisiyorum ve af cikmasini istemiyorum. Buyuk ihtimal cikmayacak af su an gundem de yok. Siz bulundugunuz sehrin zorunlu hizmet okullarina isteseniz tayini de boyle guvenmediginiz adama katlanmasaniz. Bir de piknik olayinda pek art niyet gormedim. Yapacak adam sizin ruhunuz bile duymadan yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X