Canım bana ne demissin ya onu uygula olur muNeyin hırsı olacak ki? Siz benim için ne anlam ifade edeceksiniz ki ben size hırslanayım? Kendinizi keşke kocanız karşısında da bu kadar kıymetli hissedebilseniz. Yazık gerçekten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana ne demissin ya onu uygula olur muNeyin hırsı olacak ki? Siz benim için ne anlam ifade edeceksiniz ki ben size hırslanayım? Kendinizi keşke kocanız karşısında da bu kadar kıymetli hissedebilseniz. Yazık gerçekten![]()
Aldatma potansiyeli dedim zaten kim okuduğunu anlamamış acabaValla uslubunuzdan pek de iyiliğim için konuşuyormuş havası sezemedim ben aldattı demedim okuduğunuzu anlayamıyorsunuz daha öğretmenlere gareziniz buradan geliyor sanırım.Her konuya e bosan yazan insanlar bana çok komik geliyor.Kendileri hemen adam bosayiveriyor herhalde![]()
Neyse az daha kitap oku da verecek cevabın olsun bu kadar yeterli olmamış.Canım bana ne demissin ya onu uygula olur mu
Gideyim mi yaniBence abartıyorsunuz. Hem sizi çağırmış ve sanırım kendis de biliyor çalışma arkadaşlarınızla olan bir organizasyona sizin gelmek istemeyeceğinizi. Ben olsam şaşırtır giderdim. 1 günde öyle geçsin nolcak.
Peki mantik bunun neresinde tam olarak?Evliliklerin cogu askla yürümüyor. Ben de 3 senedir mantığımi kullanmaya çalışıyorum.
Evde oturup için içini yiyeceği ne karşında dursun gozlerinle dikizle o rahatsız olsun sende çocuğuna ilgilen gezdir dolastir oyna sofra kur topla kaldır derken vakit geçer hem çocuğuna bi hava almış olurÇağırdı ama napacagim ki gidip hepsi işten konuşacak tanısiklar ben avel gibi kalacagim
sorun doğum günü kurlamasına katılıyor olması değil o kutlamayı organize ediyor olması.Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.
Hay elini öpeyimsorun doğum günü kurlamasına katılıyor olması değil o kutlamayı organize ediyor olması.
Eşim de haziran doğumlu.Ama ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız benim de sinrilendigim konu aslında bu.Yani ne bu samimiyet?Bana açık açık kızların doğum günü var sende gelmelisin yoksa tek gitmem vs deseydi elbette giderdim. Ama bana tuhaf gelen kızların doğum günü için piknik yapmaları oldu. Bizim şirkette hiç böyle bir kutlama duymadım. Ofiste bir pasta alınır kesilir hediyesi verilir tamamdır. İş saatleri dışında etkinlik yaptıklarına göre eşinle de tüm arkadaşları baya samimi demek ki belki eşine de böyle etkinlik yapılmıştır ondan gitmem lazım diyordur
Neden peki bunu neden kendinize yapiyosunuzEvliliklerin cogu askla yürümüyor. Ben de 3 senedir mantığımi kullanmaya çalışıyorum.
Adam yilisik demekki hani sadece merhaba dersin kanki moduna geçer o tip kendine görev ad etmiş sende deki bundan sonra bütün tanidiklarimizin dogum gunlerini itinayla kutluyoruz mademEşim de haziran doğumlu.Ama ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız benim de sinrilendigim konu aslında bu.Yani ne bu samimiyet?
Ve sonra da siz boşanmadığınız için bu yalakalıkları bir yerde benimseyip 3 ay sonra tekrar bu adamın yediği nanelere konu açacaksınız.ayrıca evliliği mantığımla yürütüyorum demişsiniz. Mantık bunun neresinde?Merhabalar,
Mümkün olduğunca özet yazacağım kızlar.Her zamanki gibi esimin telini karıştırırken iş yerinden erkek bir arkadaşıyla mesajlasmalarini gördüm.Ofislerindeki 2 kizin doğum günü hazirandaymış.Bunlar da sürpriz doğum günü yapalım diyorlar.Tabi bana günlerdir piknik yapacagiz diyor ama kızlara doğum günü yapacagiz, demedi.Kendisinin sicili pek temiz değil eski konularımdan bakabilirsiniz.Is yerinden bir kızla mesajlasmalarini yakalamıştım.Tabi askimli, canimli değil ama 17 yaşında abaza ergen gibi mesajlardı.Kesinlikle gidemezsin, dedim kavga ettik.Butun büroca gidiyoruz ben müdürleriyim gitmezsem olmaz, dedi.Ben de iyi git ama her davranışın bir bedeli vardır al eşyalarını akşam eve dönemezsin dedim.
10 yıldır beraberiz sürekli benim onume ya arkadaşlarını koyar ya ailesini.Bosan demeyin her şeyin bir sırası var onun da zamanı gelecek.Yemin ederim kiskandigim icin yapmıyorum.Artik zaten kıskanma hissetmiyorum ona karşı.Sadece salak yerine konmak istemiyorum.Biliyorum ki lafımı çiğneyip gidecek sonra da yalakalik yapacak.