@Mune konuyu kapatabilir miyiz?Yani her konu nasıl bu kadar amacından çıkıp öğretmenliğe geliyor anlamıyorum.Gecen yine alakasiz bir konuda gereksizin biri soyle yazmisti"Aa inanmiyorum bu kadar yazim yanlisi yapan bir ogretmene asla cocugumu vermem okulu basarim."Inanmayanlar eski mesajlara bakabilir.Soyle yazan arkadaşlara hak veriyorum:Boşamayacaksan kurcalama.Sunu söyleyeyim ben bu adamı 2 sene önce boşamaya kalktım dünya ayağa kalktı annem yataklara düştü herkes napiyorsun, yapma, etme sabret bilmem ne dedi.Arkadaslarim seferber oldu ayrılmayalım diye sülalem oyle.Yani demek ki sanal dünya ile gerçek dünya bir değil.Agzinda sakizla e boşa o zaman yazması çok kolay.Ben de biliyorum boşanmasını.
Evet, doğuya gitmekten korkuyorum.Hanginiz korkmuyor?Batida büyük bir şehirde doğdum büyüdüm hayat tarzım bu.Bolu'da okurken de çok zorlandım küçük şehirde 4 yılı nefret ederek geçirdim.Ayrica ailem burada doğuya gidersem bir daha rüyamda gelirim buraya.300 puanlı öğretmeler bile tayin isteyemiyor.Tek sebep tabi ki bu değil çocuğum basta olmak üzere milyonlarca sebep yazabilirim.Hata burada nasıl tipler olduğunu unutup konu açan da.Bunun için özür diliyorum.