Pikten kaç gün sonra gebelik pozitif

prensesbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
401
56
48
26
Kızlar ovülasyon testiyle hamile kalanlar. Pik ve yumurta çatladıktan kaç gün sonra pozitif gördünüz gebelik testinde

Benim 16 ağustos yumurtlama, çatlama da16 ağustosta oldu. 26 ağustosta gebelik testinde çok silik çizgi gördüm. 27 ağustosta da kanla netleşti hamilelik. Beta 32 çıktı.

Geçen ay da kimyasal yaşamıştım. Hamileliği anladığım belirti göğüs ucuna bastırınca acıyordu. Hâlâ da acıyor. Normalde olmaz hiç. Onun dışında diğer belirtiler sarımsı bir akıntı ve sık idrara çıkma. Başka belirtim yoktu. Ama regl yaklaşınca regl sancısı gibi sancı da oluyo.

Tamamdır teşekkür ederim benimde bat 2 eylül. Karın ağrım var bide sarı akıntım oldı ama oule aman aman değil. Genelde herkeste mide bulantısı baş dönmesi vs olmuşta ben de olmadı siz de de oldu mu diye merak ettim. Çok tebrik ederim bebeğiniz için

Test yaptınız mı peki

Kızlar bana bi el atın. 13-14 ağustosta regl oldum. Hafif bi kanama vr kasık ağrııs ile bugün kan testi verdim. 0.200 çıktı sonuç. Çok erken olduğu için sonuç böyle çıkmış olabilir mi? İlaç kullanıyorum diye tedirginim biraz. Geçtiğimiz hafta korunmasız ilişki oldu

Regline kaç gün var. İlişki üzerinden 10 gün geçmesi lazım çıkabilmesi içib

İlaç da kullanıyorum. Salı günü diş hekimine randevum var. Bilemedim var mı yok mu bişey? Tam 0 çıkmadı 0.200 çıktı

Teşekkür ederim. En kısa zamanda siz de güzel haberleri verirsiniz inş. Mide bulantısı ve baş dönmesi olmadı bende hiç. Herkeste farklı sanırım.

İlaç da kullanıyorum. Salı günü diş hekimine randevum var. Bilemedim var mı yok mu bişey? Tam 0 çıkmadı 0.200 çıktı
Bence kullanma benim de aynıydı, diş enfeksiyonym vardı doktor antibiyotik verdi, test verdim 2 çıktı. Acildeki doktora danıştım gebelerin kullanabileceği ilaçtan aldım testi 3-4 gün sonra çıktım 40 çıktı pozitifti. Ovulasyondan sonra en az 10 gün geçsin bence

Canım ben şu an antibiyotik ve antidepresan kullanıyorum. Napcam yaa. Ve ne zaman kan testi yaptırayım yeniden? Mesela bi ara şüphelendim ama kan testi 0,1 çıktı tamam yok dedim. Ama bu 0,200. Belli değil diyorlar çok erken olduğu için…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…