Bende 20 yasindayim 163 boyunda 55-56 kilodayim 2 haftadır pilates yapıyorum ve faydalarını çok gördüm.. Ama benim durumum seninkinden farklı çünkü benim kilolarım yağlarım heryere yapışmış orantılı incelmek istiyorum ve açıkcası sunu söylüyeyim bu iki haftadır basenden 1,5 cm göbek 1,5 cm bacaktan 1 cm inceldim (buda sislik olduğu halde çünkü reglim var).. Sana şiddetle tavsiye ediyorum pilatesi bacım.. Ben Ebru Şallinin 2. dvdsini ve tv8deki videolarına bakıp yapıyorum.. Bi sabah bide aksam yapıyorum ve 24 saat kendimi çok iyi hissediyorum.. Ruhunada iyi gelir stresten arınırsın
Canım ideal kilonu hesapladım ve 3 kilo fazlalığın var..ilk önce 3 kilo hedefin olsun ...ebru şallinin videoları da iyi canımm yola devam kolay gelsin
biliyorum canim zaten 60 kilodan 55e düstüm simdi hedefim bi kac daha vermek .. leslie ile yürü ve incel programini uyguluyorum ve ardindan pilatesimi yapiyoruminsallah hedefime ulasirim canim.. spor acidan cok hirsliyim 2 saat yorulmadan yaparim cok zevkli ama agzimi tutsam inanki veririm ama tutamiyorum
tatlım spor yaptıkça iştah açılır.sonuçta enerji harcıyorsun..aç kalırsan,yeterli miktarda enerji alamazsan da bünyen zayıf düşer ve sporuna devam edemezsin...bölgesel zayıflayamaz direk yüzden çökersin..yağsız makarna yiyebilirsin hem iyi enerji verir hemde karnın doymuş olur....sakın aç kalma bitanem , benzinsiz araba yol alamaz..onun için yiyeceksin ki bedenine enerji yüklensin..tabi 3 beyazdan uzak durarak...sık sık ama az yiyerek.abur cuburdan uzak kalarak.yemek tabağını küçültüp salata tabağını büyüterek.tw karşısında yemek yemekten vaz geçerek vb.....sporu seviyosan her şekilde ideal kilona kavuşursun...şuda var senin zaten pek bi fazlalığın yok....3 kilo da rahatça verilir...bunu sabit kılmak önemliii.....hadi azimli bayannnnnn görelim seni 52 kiloda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?