Börekler Pileli börek - Diyar Baharat sponsorluğunda

Becerikli Dombik'im:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
@EnHarbiKiz utansın:21:Dombik'im şahane böreğiyle gelmiş:kk77:Ellerine sağlık canım:KK60:Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:
:KK200::KK60:
Pek leziz,, pek lezizzzz:kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:Başarılarr cancağızımm..
Sağolasın kakaom :KK60:
allahımmm allahımmmm tam tombik börek olmuş .karnımda nasıl aç şu anda :) başarılar dilerim
Yaaa çok lezizdi tadı deneyin mutlaka :KK19: teşekkür ederim:KK54:
insaf etmiş eşin 2 dilim bırakmış yine şükret canım:KK70:ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Evet bırakmış diyo bişey dersin diye onuda size bıraktım :D Teşekkür ederim:KK19:

ellerine saglik canim ,
acliktan tazmanya canavarina baglamak uzereyken reva mi bu simdi banaaa :rolleyes:
bende gelem mi :KK53:
Gel gel ikinci tepsi fırına girmek üzere :KK19: teşekkür ederim:KK60:

Lezzetli görünüyor:) Ellerinize sağlık başarılar dilerim.
Teşekkür ederim :KK60:

Çok gördüğüm ama bir türlü denemediğim bir börek.Resmi görünce çok canım istedi yahu.:KK53:Böyle üstü kıtır kıtır altı yumuşak yumuşak.:kk77:Çok güzel görünüyor.En kısa sürede deneyeceğim.Eline sağlık Dombik.Başarılar dilerim canım.:KK36:

İlk kez gördüğüm bir tarif .
Eline saglık dombik ..
Teşekkür ederim aeben denemeni tavsiye ederim :KK60:

Çok gördüğüm ama bir türlü denemediğim bir börek.Resmi görünce çok canım istedi yahu.:KK53:Böyle üstü kıtır kıtır altı yumuşak yumuşak.:kk77:Çok güzel görünüyor.En kısa sürede deneyeceğim.Eline sağlık Dombik.Başarılar dilerim canım.:KK36:
Aynen yağuşuklu adra :KK60: üstü kıtır kıtırdı sostan ötürü altıda yumuşacık iç harcı da tam kıvamındaydı :KK24: teşekkür ederim canım :KK36:

Baklava yufkasıyla bunun tatlısı yapılır bızde:kk77:
Boregıde cok guzel gorunuyor:kk77:
Ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum:KK68:
Teşekkür ederim :KK60: tatlısıda güzeldir eminim :KK28:

Teşekkür ederim aeben denemeni tavsiye ederim :KK60:

Aynen yağuşuklu adra :KK60: üstü kıtır kıtırdı sostan ötürü altıda yumuşacık iç harcı da tam kıvamındaydı :KK24: teşekkür ederim canım :KK36:

Teşekkür ederim :KK60: tatlısıda güzeldir eminim :KK28:
Kızlar baklava yufkasını ve peyniri kullanıp peynirli bir tatlı olurmu bu şekille ? Gece gece damagıma bu tad geldi . Varmıydı böyle bir tatlı ?

Back
X