- Konu Sahibi Azeri kizi
-
Şimdi anlatayım olayı..kaydirigubbakcemile3
Geçen gün eşim dışarda piliç topkapı yemiş, eve geldi sen de yapsana dedi..
''Bilmiyorum ki ''dedim..:1closedeyes:
''Ben araştırayım netten senin için'' dedi.
5 dk sonra '' gel gel Azeri kızı yapmış oku da öğren'' dedi..CADIARZU
Ben de diyorum içimden'' Azeri kızı yabancı gelmiyor ama kimden bahsediyor ki acaba?''CADIARZU
Netten, KK daki Azeri kızı nın tarifini bulmuş..:1shok:Yapıcaz artık en kısa zamanda..:lepi:
Ellerine sağlık şekerim..
slm öncelikle nefis görünüyo ellerine saglık hemen yazdım tarifini aklıma bişe takıldı tavuk budu demişidn bu büyük olanmı iki tane var çünkü bide kasaba yaptıran varmı tavugu evde yapamam çünkü dövme işlemini yapacak tecizat yok:)
slm azeri kızı...
pilav yerine içine başka ne koyabiliriz.minik şişlerini nereden aldın ve de ellerine sağlık müthiş gözüküyor
Canım ellerine sağlık harika görüyor bişe sorcaktım 200 derece pişirin demişsin senin 200 derecede pişirme süren nedir. Fırında ne kadar tutarsın. Teşekkürler. Canım
harika görünüyor ellerinize sağlık...
dünden butlarımı hazırladım gidince yapacağım umarım becerebilirim...
tavuğun iç kısımları çiğ kalır diye korkuyorum aslında
kızlar ben bunu farklı yapıyorum.içine pilav değil patllıcan,patates,kabak ve domatesi küp küp doğrayıp tavada azcık kavurup öyle koyuyorum ve sarıyorum üstlerinede yumurta sarısı sürüyorum salçalı sos döküyorum yanlarınada elma dilim patates koyuyorum.misafire birde yanına pilav başka yemeğe gerek bile kalmıyor bunu kesin deneyin her misafire yaparım sorarlar nasıl yaptığımı...
Ay sen neden Yemekteyiz'e katılmıyorsun yaaa,valla harcanıyorsun buralarda şekerim:roflol:
Şaka bir yana süper görünüyor,ufffffffffffffffffffffcokacimcoook
çok güzel görünüyor bakalım becerebilirmiyim.
bi ara deneyeceğim ama 2 taneden.
güzel olursa fazlasını yaparım.peki sararken her iki tarafınıda kapatacakmıyız acaba hani dolma sarar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?