Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sandelet ve pijamanın yanına bowling set,lcw 26 no(seneye giydiririm:)) ) alıştırma külotları, mininio gri kaban, lacivert mont, lcw sports team yazan sweet bunları toplam ne kadara verirsin:)Gezer sandalet ayırtıldı
ben biraz yoğunum saat 15:00 den sonra giriş yapabilirim. mesj atarsanız o zaman yanıtlarım şimdiden tşk.lercnm sandelet ve pijamanın yanına bowling set,lcw 26 no(seneye giydiririm:)) ) alıştırma külotları, mininio gri kaban, lacivert mont, lcw sports team yazan sweet bunları toplam ne kadara verirsin:)
cnm gezer sandalet 5 tlcnm sandelet ve pijamanın yanına bowling set,lcw 26 no(seneye giydiririm:)) ) alıştırma külotları, mininio gri kaban, lacivert mont, lcw sports team yazan sweet bunları toplam ne kadara verirsin:)
TMM AKŞAM YAZARIM OK.cnm gezer sandalet 5 tl
yeşil alt ve üst koala popolu :) pijama takımı 7,5 tl
bogling seti 5 tl
lcw 26 numara ayakkabı 5 tl
alıştırma külatları üç tanesi 7,5 tl
gri kaşe kaban 15 tl
toplam 45 tl ediyor .
lcw gri swit satıldı canım. bende şimdi mesaideyim . düşünürsen eğer akşam yine konuşuruz . özelden tel. no yazıyorum. istersen watsapptan da yazabilirsin
Lacivert montu yazmayı unutmuşum cnm . O da 10₺TMM AKŞAM YAZARIM OK.
mininio kaşe kalın demi. kışın karlı havada mont gibi sıcak tutuyor mu?Tamam cnm
Cnm bana telden ulaşır mısın watsap varsa 05069304469mininio kaşe kalın demi. kışın karlı havada mont gibi sıcak tutuyor mu?