Bebek İkinci El Pilsan kaydırak 10. Sayfada/satılmıştır

Gezer sandalet ayırtıldı
cnm sandelet ve pijamanın yanına bowling set,lcw 26 no(seneye giydiririm:)) ) alıştırma külotları, mininio gri kaban, lacivert mont, lcw sports team yazan sweet bunları toplam ne kadara verirsin:)

cnm sandelet ve pijamanın yanına bowling set,lcw 26 no(seneye giydiririm:)) ) alıştırma külotları, mininio gri kaban, lacivert mont, lcw sports team yazan sweet bunları toplam ne kadara verirsin:)
ben biraz yoğunum saat 15:00 den sonra giriş yapabilirim. mesj atarsanız o zaman yanıtlarım şimdiden tşk.ler

cnm gezer sandalet 5 tl
yeşil alt ve üst koala popolu :) pijama takımı 7,5 tl
bogling seti 5 tl
lcw 26 numara ayakkabı 5 tl
alıştırma külatları üç tanesi 7,5 tl
gri kaşe kaban 15 tl
toplam 45 tl ediyor .
lcw gri swit satıldı canım. bende şimdi mesaideyim . düşünürsen eğer akşam yine konuşuruz . özelden tel. no yazıyorum. istersen watsapptan da yazabilirsin

cnm gezer sandalet 5 tl
yeşil alt ve üst koala popolu :) pijama takımı 7,5 tl
bogling seti 5 tl
lcw 26 numara ayakkabı 5 tl
alıştırma külatları üç tanesi 7,5 tl
gri kaşe kaban 15 tl
toplam 45 tl ediyor .
lcw gri swit satıldı canım. bende şimdi mesaideyim . düşünürsen eğer akşam yine konuşuruz . özelden tel. no yazıyorum. istersen watsapptan da yazabilirsin
TMM AKŞAM YAZARIM OK.

Evet hayatım. Oldukça kalın. Biz bu kışda giydik ama artık kollar kısaldı. Yoksa çok seviyordum.

lcw 24 numara ayakkabı
foooot.webp

veee pilsan ev ve bahçe tipi kaydırak. evdekini artık katlayıp kaldırdığım için onun fotosunu ekleyemedim. ama birebir bu resimdekilerin aynısıdır. hiçbir şekilde yıpranma , aşınma, kırık vs. yok. tertemiz durumdadır. piyasa fiyatı 130 küsür diye biliyorum. biz de o civarlarda almıştık. ama kargoyu da düşünerek uygun fiyata vericem. kargo çok tutar deyip talep eden olursa şehirlerarası otobüslerle de gönderebilirim. biz çok severek oynadık. :)
pilsan-bingo-kaydirak-11.webp
pilsan-bingo-kaydirak-12.webp

Back
X