- Konu Sahibi Princesswest
-
Ev içinde çok az kullanılmış, Pilsan Sincap Salıncak ve Kaydırak Seti, Basket potası ve topu. Kesinlikle dış mekanda kullanılmamış ve yıpranmamıştır.390tl ye veriyorum.Eki Görüntüle 1103936 Eki Görüntüle 1103937
* Kullanım Yaşı: 12+ Ay
* Max. Taşıma Kapasitesi 50 Kg.
* Sevimli Sincap Şekilli Kaydırak, Uğur Böceği Şekilli Salıncak
* Emniyet Kemerli Salıncak
* Basket Potalı ve Toplu
* Açık ve Kapalı Alanlarda Kullanma İmkanı
* Gövdesi Her İklim Koşuluna Dayanıklıdır.
* Eğlenceli ve Güvenli
* Birden Fazla Çocuk Rahatlıkla Oynayabilir.
* Kolay Kurulum
* Ürün Ölçüsü; W: 170 L:194 H:124 (cm)
biz de eşimle konuşuyorduk böyle bir şey alsak diye herzaman dışarı çıkartamıyoruz çünkü. ama tabii evimiz küçük apartman dairesi. ama tam kızıma göre; hem salıncak, hem kaydırak hem de basket potası...çocuğunuz çok şanslıymışsın gerçekten. çok beğendimm
Aslında şöyle oldu, havalar çok soğuktu ve çocuğumuz sürekli parka gitmek istiyor ve üzülüyordu. eşim üzülmesine dayanamadı ve elinde koca bir koliyle eve geldi. kocamın o paketi açarak parkı kurmasındaki sevinciyle çocuğumun babasına sarılmasını unutamıyorum. bence aldığımız en güzel oyuncaktı.
Ev içinde çok az kullanılmış, Pilsan Sincap Salıncak ve Kaydırak Seti, Basket potası ve topu. Kesinlikle dış mekanda kullanılmamış ve yıpranmamıştır.390tl ye veriyorum.Eki Görüntüle 1103936 Eki Görüntüle 1103937
* Kullanım Yaşı: 12+ Ay
* Max. Taşıma Kapasitesi 50 Kg.
* Sevimli Sincap Şekilli Kaydırak, Uğur Böceği Şekilli Salıncak
* Emniyet Kemerli Salıncak
* Basket Potalı ve Toplu
* Açık ve Kapalı Alanlarda Kullanma İmkanı
* Gövdesi Her İklim Koşuluna Dayanıklıdır.
* Eğlenceli ve Güvenli
* Birden Fazla Çocuk Rahatlıkla Oynayabilir.
* Kolay Kurulum
* Ürün Ölçüsü; W: 170 L:194 H:124 (cm)
hangi sehirdeisniz fiyat ne kadar acaba
Size özelden mesaj yolladım. Hangi şehirdesiniz acaba?
istanbuldayız, özelden mesaj atamadım, onu çözüp size geri yazacağım,teşekkürler
özelinize msj attım
Bende talibim acaba satildimi??özele mesaj gelmemiş
Bende talibim acaba satildimi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha satilmadi,istiyorsaniz goruselim
En son fiyat nedir acaba bide sehirlermz farkli eger mekul bi fiyat derseniz bnde evde kullanicam oglumu herzaman disari cikaramiyorm parkada gitmek istiyo ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimkide öyleydi,hep park hep park. Başka şehire kargo yapmak için bunlara uygun koli bulmak çok zor, fiyatdan ziyade kargoya verebilmem çok zor,eşim kolisini atma demişti, ancak ben her bulduğum koliyi yer kaplamasın diye atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?