Bebek İkinci El Pilsan Sincap Salıncak ve Kaydırak Seti, Basket Potalı

Princesswest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
20
1
1
İstanbul
Ev içinde çok az kullanılmış, Pilsan Sincap Salıncak ve Kaydırak Seti, Basket potası ve topu. Kesinlikle dış mekanda kullanılmamış ve yıpranmamıştır.390tl ye veriyorum.

* Kullanım Yaşı: 12+ Ay

* Max. Taşıma Kapasitesi 50 Kg.

* Sevimli Sincap Şekilli Kaydırak, Uğur Böceği Şekilli Salıncak

* Emniyet Kemerli Salıncak

* Basket Potalı ve Toplu

* Açık ve Kapalı Alanlarda Kullanma İmkanı

* Gövdesi Her İklim Koşuluna Dayanıklıdır.

* Eğlenceli ve Güvenli

* Birden Fazla Çocuk Rahatlıkla Oynayabilir.

* Kolay Kurulum

* Ürün Ölçüsü; W: 170 L:194 H:124 (cm)

evin içine böyle bir oyuncağı aldığınız için tebrik ediyorum sizi:)çok şanslı çocuğunuz

biz de eşimle konuşuyorduk böyle bir şey alsak diye herzaman dışarı çıkartamıyoruz çünkü. ama tabii evimiz küçük apartman dairesi. ama tam kızıma göre; hem salıncak, hem kaydırak hem de basket potası...çocuğunuz çok şanslıymışsın gerçekten. çok beğendimm

Aslında şöyle oldu, havalar çok soğuktu ve çocuğumuz sürekli parka gitmek istiyor ve üzülüyordu. eşim üzülmesine dayanamadı ve elinde koca bir koliyle eve geldi. kocamın o paketi açarak parkı kurmasındaki sevinciyle çocuğumun babasına sarılmasını unutamıyorum. bence aldığımız en güzel oyuncaktı.

bence de kesinlikle :)) ben bile çok mutlu olurum ya..kızımın oyuncaklarını alırken babamız benden daha hevesli oluyor çok güzel birşey mutlu etmek yavrularımızı ...sizdeki bu oyuncağı görünce dün akşam eşime yine çıtlattım ama bilmiyorum pek oralı olmadı :)) bu ara çok oyuncak aldık dedi. ki haklı da elimiz boş eve dönmüyoruz. bakalım kimin kısmeti olacak...

Size özelden mesaj yolladım. Hangi şehirdesiniz acaba?

En son fiyat nedir acaba bide sehirlermz farkli eger mekul bi fiyat derseniz bnde evde kullanicam oglumu herzaman disari cikaramiyorm parkada gitmek istiyo ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizimkide öyleydi,hep park hep park. Başka şehire kargo yapmak için bunlara uygun koli bulmak çok zor, fiyatdan ziyade kargoya verebilmem çok zor,eşim kolisini atma demişti, ancak ben her bulduğum koliyi yer kaplamasın diye atıyorum.

Ben malesef istanbulda degilim ama cokta beyendim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…