piman olup geri dnene, bir ans daha vermeli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuty
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cuty

Ziyaretçi
Dünyanın en umursamaz insanıyla çıktım.Ben teklif etmiştim başta.Sonra tekrardan umursamazlığına dayanamayıp ben ayrıldım.
Sonra iki kere kendisi istedi tekrardan barışmayı ama ilgi alaka olmayınca derviş sabrı da aşk da bi yere kadar.Ayrıldık.Ben kesin olarak söylemiştim bundan sonra karşıma çıkma die.
Aradan 20 gün geçti.Sonra msjlar atmaya başladı.Acaip pişmanlıktan bahsedio ve evlilik düşündüğünü söylüyo çok fazla ısrar edio.Daha önce hiç ısrar etmemişti ben barışalım dediği anda dönmüştüm.4 gündür direniom.Sizce napim kızlar? Seviom ama ya
:1no2: kaydirigubbakcemile

Allahın hakkı üçtür :smiley-cool: ben insanların kolay kolay değişebileceğini sanmıyorum ama eğer seviyosan son bi şans daha vermeye değer derim ama son şansı olduğunu hissettir...

Allahın hakkı üçtür :smiley-cool: ben insanların kolay kolay değişebileceğini sanmıyorum ama eğer seviyosan son bi şans daha vermeye değer derim ama son şansı olduğunu hissettir...

saol canımcım işte bende kimsenin değişebileceğini düşünmediğimden böyle reddediyorum onu.yoksa gerçekten içsesimi dinlesem bana ne yaparsa yapsın onunum.ama mantıklı düşünmem lazım çünkü ben istemiyorum benimle sadece vakit geçirmeye çalışmasını.
yajık banaa:1no2:

olayı tam olarak bilmiyorum ama sevmese neden barışmak istesinki yada neden ısrar etsin CADIARZU çok mu ilgisiz ne yapıyo mesela?

Umursamazlığı seni bayağı sıkmış.
Problem buysa ona bir şans versen
bile ciddi olduğunu sana kanıtlaması
lazım bence..

değişmez bence hiç yorma kendini!...:1no2:

umursamazlığı nasıl mesela hemen bi örnekle anlatiim,dayımı kaybettim ve o sıra çıkıoduk ama 1 hafta boyunca aramadığı(aramadığım)için 1 hafta sonra öğrendi öğrendiğindeyse msn den msj atmış başınsaolsun üzüldüm die(sadece bu kadar özet geçmiyorum).ben hastalanırım hastalığım geçer hiç haberi olmaz.hasta olduğumu bildiği halde iki gün boyunca hiç aramadığı olmuştur...kendi kendime çıkıom sayılırdı.ama bu defa öyle ısrar edioki inandım inanıcam yani.mantığımı kullanıp hayır diorum.

Bence ver meeee
Evliliğide düşündüğünü söylüyoki dönmen için. Kesinlikle yalan kanma:icecream:

ohooo bu boyutlardaysa ilgisizliği iyi düşün derim dayı bu ne kadar yakın bi akraba sadece msnden başsağlığı vermek olur mu yanında olup destek vermesi gerekirdi :mymeka: onunla bişeyleri paylaşamıycaksan birlikteliğinizin ne önemi var :sm_confused: iyi düşün ben bu yüzden 6 yıllık dostluğumu bitirdim :1closedeyes: bu arada başın sağolsun dayının mekanı cennet olur inşallah :Saruboceq:

yalan söylemediyse,aldatmadıysa vs.. sana fazla zarar vermediyse bir şans verilebilir diyecektim ki ilgisizliği baya fazlaymış.
sen yapabilirim diyorsan bir şans ver.
ama ben böyle bir adamla yapamazdım kendi adıma..

bence şans felan verme aynı olayı bende yaşadım degişmiyo çok ilgisizmiş arkadaşım valla bence niyeti gönül eylendirmek sevgi felan yok iy düşün şans verceksende baya bi süründür derim canımcım

denenmişi denemek sadece zaman kaybıdır

çok saolun kızlar kararımı verdim...kendime şans veriom ve ona şans vermiom:) (gönül eğlendrmek gibi bi planı yok sanırım ya ama çünkü öyle hain planlar yapacak kadar kurnaz deil bundan eminim:) çoooook uyuşuk konuşmaya dermenı yok çocuğun ya:)
kocamaaaaan öptüm kızlar sizi.iyiki varsınz:)

yinede bir şans daha ver kendin için. değişmemişse bile senin içinde kalmış olmaz, boşver. keşke demezsin hiç yoktan. bir şans daha ver, gerisi ona kalsın.

ben o hataya düşmüştüm bir keresinde ne oldu.yine aynı şeyi yaptı huylu huyundan vazgeçmez bence başka sevdalara yelken aç canım .yoksa sen üzülürsün

seviyosam bi kere daha şans veririm.
baktım olmuo bitirir bi daha da arkama bakmam.

Bence sevıyosan son 1 kez Şans ver ben Şans vermedım ve Şımdı pıŞman oldum keŞke son 1 Şans daha verseydım dıye benden sÖylemesı ama yıne ayrılırız dıye dÜŞÜnÜosan sana kalmıŞ

eskiye ragbet olsaydı bıt pazarına nur yagardı demısler,
her sey bı yana bu kadar düşünce varken kafanda o ssnın ıcın nasıl dogru bırı olabılır kı!!
hıc düşünme derım :1closedeyes:

bencede ya aynı suda iki kez yıkanıldığı nerde görülmüş,ex den next olmaz,potuborun dediği bgibi eskiye rağbet olsa bıt pazarına nur yağardı,giden gider gittiği gün biter,,,,vs vs vs hangisini beğenirsen hayatım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…