Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Her binaya lazım
Bende birgün kediler için astığım yazıları paylaşcam
Aaa paylas paylas
Kedi dusmani bir yerde mi yasiyorsun? Annemin evin orada herkes dusmandi kedilere sinir oluyordum. Simdi 13 kedisi olan bir kiraci yerlesti de gorduler gunlerini kimse agzini acip bir sey diyemiyor oh olsun
Bazen disli tipler lazim oluyor valla

Bizim sitede cok severler pisileri
Mama aliniyor ortak paradan kedi evlerimiz var
Cok soguklarda kapiyi acip depoya da indiriyoruz kiyamam cok kucuk ve savunmasizlar

Bizim sitede de kedi evimiz var,birde kısırlaştıran komşumuz var burada..

İlk taşındığım zaman öyleydi. Ama 1-2 cırladım kimseye ses etmıyor hatta bakıyorum onlarda mama koymaya başladılar.
Yakında bahçeye kedi evleri yaptırcam . Yavaş yavaş alıştırıyorum

Yok efenım binayı kirletıyolarmış .
Dedim herkes temizliğe 20 verıyosa ben 50 vercem . Yeter ki soğuk gunlerde içeri girsinler. Öyle de oldu .
10-15 kedim var . Mahalleye girdiğim an hepsi doluşuyor arabanın etrafına. O kadar güzel ki
İlk başta garip garip bakanlar şimdi alıştı . Hatta çocuklar kediden korkuyodu inanabiliyomusun şimdi hepsi seviyor .

Ahh elimden gelse daha neler yapıcam da

O bınaya asılan afişler çok güzel oluyor. Vicdanlarına vicdanlarına dokunuyorum

Seçenek çok nasılsa,zuhale yanıkta olabilir,zuhale gıcıkta olabilir,kamilede kıldır bu vefalı komşu

O kisirlastirma isi cok iyi ya biz yaptirmadik hic. Bir tane disi kedimiz var o da dogurup duruyor bakiyoruz hepsine
Geneli erkek bebeler de dahil

Karşı blokta kendisi kaç tane kediyi kısırlaştırmış hemde özel veterinerde.
Bzim kedilerimizin mıntıkaları bellidir,ayrılmazlar hiç gel pisi dedinmi hepsi gelirler..

Karşı blokta kendisi kaç tane kediyi kısırlaştırmış hemde özel veterinerde.
Bzim kedilerimizin mıntıkaları bellidir,ayrılmazlar hiç gel pisi dedinmi hepsi gelirler..
Ay ne guzelmis
Cocuklar icin de avantaj
Hayvan sevgisi ogreniyorlar betonarme dunyada.
Benim oglan cok korkaktir hepsini uzaktan severdi ama dun baktim sarilmis bir tanesine guluyor. Kedinin de tipi kaymis ama seslenmiyor ben siksam o kadar kesin tirmalardi onlar da cocuklara birsey yapmiyor aslinda
Aldim hayvani bizimkinin elinden baktim gene yaklasiyor pisicik
Memnun kalmis minciklanmaktan hahaha

Çocuklarda hayvan sevgisini tadıyorlar en azından..
Demekki kediyi sevmek için bahanesi olmuş oğlununda,birde şu var hayvana zarar vermezsen onlar biliyor hissediyorlar sevilip sevilmediklerini..

Adam resmen takip etmiş kamili
Bizim sitenin kamili de benim koca
Bizimkilerdeki sabri bey gibi bir de giris kat geceleri de uyumaz hic baykus gibi sigara icerken haliyle gelenj geceni gorur hep. Karsi blokta hareketlilik cok olunca eglenceli oluyor universiteli oglanlarla kanki oldu iyice

Çocuklarda hayvan sevgisini tadıyorlar en azından..
Demekki kediyi sevmek için bahanesi olmuş oğlununda,birde şu var hayvana zarar vermezsen onlar biliyor hissediyorlar sevilip sevilmediklerini..
Evet evet kesinlikle hissediyorlar. Bu aralar kedilere ve ciceklere zarar vermeden nasil severiz ona bakiyoruz oglumla pisiler de yardim ediyor

Ben de uzaktan severim genelde,severim ama tırmalayacak diye korktuğumdan ,hep imrenirim kucağında sevenlere
Okuyunca oğlunuzu aklıma bu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…