Her binaya lazımAHahaha ne guzel komsu dimi
Aferin valla
Günaydın ,merhabalar,hayırlı sabahlarSelamlarr Merhabalarr Günaydınlarr Hayırlı Sabahlarr Hellööööö
Nevreste
@Hazal
HanimKelesimiGetir
darkmore
@alimiyon
@yasminsay
deynepnaz
@tevafuk55
@Ytmz
@EmiraSalih
@LezzetliCipetpet
@gurtmingotam
@Lisabella
@HemDeliHemAsik
@Hannaz
@Akaba
@zms rainbow
@MAL KABUL
@hippotalamus
@Sidelya95
Veeee unuttuklarımm hakkınızı helal edin
Aaa paylas paylasHer binaya lazım
Bende birgün kediler için astığım yazıları paylaşcam
AHahaha ne guzel komsu dimi
Aferin valla
Aaa paylas paylas
Kedi dusmani bir yerde mi yasiyorsun? Annemin evin orada herkes dusmandi kedilere sinir oluyordum. Simdi 13 kedisi olan bir kiraci yerlesti de gorduler gunlerini kimse agzini acip bir sey diyemiyor oh olsun
Bazen disli tipler lazim oluyor valla
Bizim sitede cok severler pisileri
Mama aliniyor ortak paradan kedi evlerimiz var
Cok soguklarda kapiyi acip depoya da indiriyoruz kiyamam cok kucuk ve savunmasizlar
İlk taşındığım zaman öyleydi. Ama 1-2 cırladım kimseye ses etmıyor hatta bakıyorum onlarda mama koymaya başladılar.Aaa paylas paylas
Kedi dusmani bir yerde mi yasiyorsun? Annemin evin orada herkes dusmandi kedilere sinir oluyordum. Simdi 13 kedisi olan bir kiraci yerlesti de gorduler gunlerini kimse agzini acip bir sey diyemiyor oh olsun
Bazen disli tipler lazim oluyor valla
Bizim sitede cok severler pisileri
Mama aliniyor ortak paradan kedi evlerimiz var
Cok soguklarda kapiyi acip depoya da indiriyoruz kiyamam cok kucuk ve savunmasizlar
Acaba Zuhal'e gıcık olduğundan mı ortaya çıkarmış ,Zuhal'in evini dikizlerken mi görmüş,yoksa kadının evinden çıktığını görünce kadına sinirlenip ,ismi ble sinirine dokunmuş.Anladın mı ne demek istediğimiBide ismini yazmak istememiş zuhal hanımın hahahahaaa
Acaba Zuhal'e gıcık olduğundan mı ortaya çıkarmış ,Zuhal'in evini dikizlerken mi görmüş,yoksa kadının evinden çıktığını görünce kadına sinirlenip ,ismi ble sinirine dokunmuş.Anladın mı ne demek istediğimi
Dostlar basina komsu hahahahahBide ismini yazmak istememiş zuhal hanımın hahahahaaa
O kisirlastirma isi cok iyi ya biz yaptirmadik hic. Bir tane disi kedimiz var o da dogurup duruyor bakiyoruz hepsineBizim sitede de kedi evimiz var,birde kısırlaştıran komşumuz var burada..
Dostlar basina komsu hahahahah
Koskoca sitede daire nolari vererek ihbar yapmis resmenVefalı komşuyuda anlamak lazım niye yaptı böyle birşeyi sjskjsksjk
O kisirlastirma isi cok iyi ya biz yaptirmadik hic. Bir tane disi kedimiz var o da dogurup duruyor bakiyoruz hepsine
Geneli erkek bebeler de dahil
Koskoca sitede daire nolari vererek ihbar yapmis resmen
Emege saygi hahahahha cok takdir ettim
Ay ne guzelmisKarşı blokta kendisi kaç tane kediyi kısırlaştırmış hemde özel veterinerde.
Bzim kedilerimizin mıntıkaları bellidir,ayrılmazlar hiç gel pisi dedinmi hepsi gelirler..
Ay ne guzelmis
Cocuklar icin de avantaj
Hayvan sevgisi ogreniyorlar betonarme dunyada.
Benim oglan cok korkaktir hepsini uzaktan severdi ama dun baktim sarilmis bir tanesine guluyor. Kedinin de tipi kaymis ama seslenmiyor ben siksam o kadar kesin tirmalardionlar da cocuklara birsey yapmiyor aslinda
Aldim hayvani bizimkinin elinden baktim gene yaklasiyor pisicik
Memnun kalmis minciklanmaktan hahaha
Bizim sitenin kamili de benim kocaAdam resmen takip etmiş kamili
Evet evet kesinlikle hissediyorlar. Bu aralar kedilere ve ciceklere zarar vermeden nasil severiz ona bakiyoruz oglumlaÇocuklarda hayvan sevgisini tadıyorlar en azından..
Demekki kediyi sevmek için bahanesi olmuş oğlununda,birde şu var hayvana zarar vermezsen onlar biliyor hissediyorlar sevilip sevilmediklerini..
Ben de uzaktan severim genelde,severim ama tırmalayacak diye korktuğumdan ,hep imrenirim kucağında sevenlereAy ne guzelmis
Cocuklar icin de avantaj
Hayvan sevgisi ogreniyorlar betonarme dunyada.
Benim oglan cok korkaktir hepsini uzaktan severdi ama dun baktim sarilmis bir tanesine guluyor. Kedinin de tipi kaymis ama seslenmiyor ben siksam o kadar kesin tirmalardionlar da cocuklara birsey yapmiyor aslinda
Aldim hayvani bizimkinin elinden baktim gene yaklasiyor pisicik
Memnun kalmis minciklanmaktan hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?