Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyle-i regaibimiz mübarek olsun. Allah tekrarını nasip etsin.
Bu gece 'Allahım alimiyon kulun birinci olsun içerikli dualarınızı' bekliyorum![]()
Çok şey mi istedim?
Duam hayırla, sağlıkla bebişini kucağına almandan yanaÇok şey mi istedim?![]()

İkisi içinde etsen n' olmuş yaniDuam hayırla, sağlıkla bebişini kucağına almandan yana
Madalyayı ben istiyorum![]()
Olmaz, o madalya benim olmalı.İkisi içinde etsen n' olmuş yani![]()
Değerli KK ahalisi kimi layık görürse onun olsun (tam şurada tribünlere oynuyorum)Olmaz, o madalya benim olmalı.![]()
Bu sebeple benim olmayacağı kesinDeğerli KK ahalisi kimi layık görürse onun olsun (tam şurada tribünlere oynuyorum)![]()
Benim de hiç ümidim yok heyecanım da yok (burada da Küçük Emrah' ı oynuyorumBu sebeple benim olmayacağı kesin![]()
N’apalım, mukadderatBenim de hiç ümidim yok heyecanım da yok (burada da Küçük Emrah' ı oynuyorum)
![]()
Bir gün madalyam olursa seninle paylaşabilirimN’apalım, mukadderat![]()
Ve aleyna aleyküm selamÖhööö öhööö selamun aleykümm
Boş boş elimde telefon öyle takılıyorum. Sen n’apıyorsun çok medeni rivrivci avratNapıyosun güzel gözlü avrat![]()
![]()
Çay demledim herifi bekliyorum camiiye gitmişti :))Boş boş elimde telefon öyle takılıyorum. Sen n’apıyorsun çok medeni rivrivci avrat![]()
Benim herif geldi şincükÇay demledim herifi bekliyorum camiiye gitmişti :))
Demek 1. Olmak istiyisinnnn![]()

Öyle deme, Altının gramı 160₺ geçtiYarım yarım da profilimizde şu piyasada 1 gr altınlar oluyor ya öyle durur![]()