O vakit yapacak birşey yok. BİM’in irmiği fazla şekeri kabul etmiyor der kayınvalidem, şerbetinde şekeri azaltacaksın. Piştiğinde az gelirse, altını kapatırken 1 bardak kadar kuru şeker döküp karıştırıp altını kapatacaksın.Nereden alcam ki işte herif bimden başka yere girmiyor
Biliyorum bende genel olarak yazdım zatenYo ben kimseyi eleştirmiyorum. Sağolasın. Islağın halinden sudan çıkmış anlar..
Hayırşısı olsun hangisi kazanırsa kazansın hakkıyla olur çünkü hadi 3ü 5i arkadaşı diye oy vermiş olsun geriye kalanlarda elbetteki beğendiği için veriyor..
Tövbe de la
Yookk yeter bu kadar diyete girdim
Sen bana şu emzirmeyi bırakma konusunda bir yardımcı ol dua ediyim sanaOyyy kıyamam çok geçmiş olsun canımBence harika görünüyor
Öncelik bilinen tarifler,sonra kategoriye gerçekten uygun olmak,sonra sunum diye düşünüyorumAyy benim tarifime yapsana.. sence neden birinci olamadım
Şaka şaka birinci olamayacağını biliyordum
Başla ,az acıt amaSenin tariften başlayabilir miyimBiraz içimdekini atarım
Senin yerine o verdi okkayı onu kimse banlayamazdaKazen cok basarili bir calisma yapmis saygiyla egiliyorum
Evet hepsi bende var.. neden peki nedenÖncelik bilinen tarifler,sonra kategoriye gerçekten uygun olmak,sonra sunum diye düşünüyorum
Neden humurunu kendin açmadınBaşla ,az acıt ama
Çilekli magnolia ya oy verenlere bir kup yollasanız ne de güzel olurşaka bir yana o ne güzel bişeydir öyle hemen çilek bulup yapmam lazım yarışmada da başarılar
Canım ben sirke ile bıraktırmıştım oğlumaSen bana şu emzirmeyi bırakma konusunda bir yardımcı ol dua ediyim sanakıyamıyorum yavruya yaa ne süt içer ne yoğurt yer ne yumurta
LannnnnSapigin olucam birakmicam pesini
Bardak olarak mı geçiyo kup olarak mı??Teşekkür ederim .
Tatlı yı yapcağım gün marketten aldım markası lav
Bardağı da mı aldın o günTeşekkür ederim .
Tatlı yı yapcağım gün marketten aldım markası lav
Geçen benim görümce 3 aylarda bıraktırılmaz çocuk dedi aslı varmı kiCanım ben sirke ile bıraktırmıştım oğlumaSirke sürdüm göğsüme birkaç gün kokuyu duyunca kaçıyordu...
Benim oğlumda süt içmiyordu,biberon su dışında hiç almıyordu.Emzirmeyi bıraktık süt canavarı oldu.Maşaallah hiç mama falan kullanmadık...Direk yemeğe geçtiKızlarımda 2 yaşına kadar hiç yoğurt yemezlerdi şimdi çok seviyorlar.Yani üzülme mutlaka alışır.Ramazan öncesi bıraksanız iyi olur yada bayram sonrası bıraktıracaksın.
Daha baskın olanlar var.Mesela sütlaç,profiterol ve magnoliaEvet hepsi bende var.. neden peki neden
İlk defa duydum.. ben bayramdan sonra bırakıcam inş..Geçen benim görümce 3 aylarda bıraktırılmaz çocuk dedi aslı varmı ki
Ben Eylül ayında bıraktırmıştım.Hiç duymadım canım bilmiyorumGeçen benim görümce 3 aylarda bıraktırılmaz çocuk dedi aslı varmı ki
Allahım sen affetBardak olarak mı geçiyo kup olarak mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?