Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.781 leylmira .!.: yazacağıma 3 yazmışım :)) Genişletmek için tıkla... Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak
leylmira .!.: yazacağıma 3 yazmışım :)) Genişletmek için tıkla... Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.782 darkmore .!.: Ben banlanmaktan kasarlandim artik hic bise hissetmiyorum hahahahah Genişletmek için tıkla... Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
darkmore .!.: Ben banlanmaktan kasarlandim artik hic bise hissetmiyorum hahahahah Genişletmek için tıkla... Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim
leylmira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Aralık 2013 7.189 17.796 298 34 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.783 EmiraSalih .!.: Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak Genişletmek için tıkla... Dini konuda yanlış yönlendirme tehlikeli vebali var haklısın susmamak gerek zaten :)
EmiraSalih .!.: Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak Genişletmek için tıkla... Dini konuda yanlış yönlendirme tehlikeli vebali var haklısın susmamak gerek zaten :)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.101 1.423 60 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.784 LezzetliCipetpet .!.: Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi Genişletmek için tıkla... 1 keremi banlandın yoksa
LezzetliCipetpet .!.: Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi Genişletmek için tıkla... 1 keremi banlandın yoksa
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.568 141.409 798 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.785 LezzetliCipetpet .!.: Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi Genişletmek için tıkla... Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha Sonra opustuk baristik Agamin kestigi parmak acimaz
LezzetliCipetpet .!.: Ya nasıl alıştın banlandığında KKyı özlemiyor musun mesela, ben çok özledim. O bir gün geçmek bilmedi Genişletmek için tıkla... Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha Sonra opustuk baristik Agamin kestigi parmak acimaz
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.101 1.423 60 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.786 alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Bir keresindede eşim,ne oldu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi
alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Bir keresindede eşim,ne oldu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi
darkmore Her dedigi cikan Nostradamus-more Pro Üye 28 Kasım 2010 42.568 141.409 798 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.787 alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla...
alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla...
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.788 EmiraSalih .!.: Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak Genişletmek için tıkla... Sana çekmişim Ben tek tek eledim, en son 6 tarif kalmıştı onlara oy verir gibi yaptım. Diğerlerinde elim oy vere tıklamadı aklım kaldığı için, trileçede oy verebildim keşke 6 oy verebilseydim dedim bu kategoride
EmiraSalih .!.: Valla ben de din kulturu öğretmeni olunca dini meselede hatalı birşey görünce susamiyorum LezzetliCipetpet gibi Bu arada ben hala oy veremedimmm siz nasıl karar veriyorsunuz ya ben hangisine oy versem aklım diğerinde kalacak Genişletmek için tıkla... Sana çekmişim Ben tek tek eledim, en son 6 tarif kalmıştı onlara oy verir gibi yaptım. Diğerlerinde elim oy vere tıklamadı aklım kaldığı için, trileçede oy verebildim keşke 6 oy verebilseydim dedim bu kategoride
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.789 HanimKelesimiGetir .!.: Bir keresindede eşim,ne oldu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi Genişletmek için tıkla... Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyor
HanimKelesimiGetir .!.: Bir keresindede eşim,ne oldu kırmızı kartmı gördün yoksa dedi Genişletmek için tıkla... Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyor
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.101 1.423 60 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.790 alimiyon .!.: Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyor Genişletmek için tıkla... Aynen ne ekşınlı konuları kaçırıyoruz burada. Dilimizi tutabilsek keşke ..
alimiyon .!.: Banlansam da ziyaretçi olarak okuyorum ama hep ben banlıyken güzel konular açılıyor Genişletmek için tıkla... Aynen ne ekşınlı konuları kaçırıyoruz burada. Dilimizi tutabilsek keşke ..
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.791 alimiyon .!.: O da olur bardakta çilenkli pudingte olur . H E Genişletmek için tıkla... alimiyon .!.: Paylaşmazsa sabahki okuyup üflemelerimi geri alırım H E Genişletmek için tıkla... Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
alimiyon .!.: O da olur bardakta çilenkli pudingte olur . H E Genişletmek için tıkla... alimiyon .!.: Paylaşmazsa sabahki okuyup üflemelerimi geri alırım H E Genişletmek için tıkla... Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.792 HanimKelesimiGetir .!.: Aynen ne ekşınlı konuları kaçırıyoruz burada. Dilimizi tutabilsek keşke .. Genişletmek için tıkla... Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum
HanimKelesimiGetir .!.: Aynen ne ekşınlı konuları kaçırıyoruz burada. Dilimizi tutabilsek keşke .. Genişletmek için tıkla... Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.793 alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Aynen ya HanimKelesimiGetir .!.: 1 keremi banlandın yoksa Genişletmek için tıkla... Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı Enişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun darkmore .!.: Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha Sonra opustuk baristik Agamin kestigi parmak acimaz Genişletmek için tıkla... O kadar yani Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım
alimiyon .!.: Ben ilk banlandığımda arkadaşları tarafından oyuna alınmayan dışlanmış çocuk gibi hissetmiştim Genişletmek için tıkla... Aynen ya HanimKelesimiGetir .!.: 1 keremi banlandın yoksa Genişletmek için tıkla... Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı Enişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun darkmore .!.: Cogu zaman aaaa banlanmisim ya la moduna girdim agzimin ayari olmadigi icin soyledigim hangi cumleden oturu banlandigimi anlamam uzun suruyor Sonra beni istemedin kk, beni istemeyeni ben hicccc istemem pfff dedim hahahaha Sonra opustuk baristik Agamin kestigi parmak acimaz Genişletmek için tıkla... O kadar yani Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım
alimiyon erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç! Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ekim 2015 3.853 14.696 208 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.794 H E .!.: Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok Genişletmek için tıkla... Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap
H E .!.: Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok Genişletmek için tıkla... Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap
prenses7 Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2016 1.537 964 123 43 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.795 1 numaram=kalpli porsiyonluk pasta oyumu verdiğim, 2 ci olarakta paşa sarması,genel olarak hepsi güzel yarışmacı arkadaşlara başarılar....
1 numaram=kalpli porsiyonluk pasta oyumu verdiğim, 2 ci olarakta paşa sarması,genel olarak hepsi güzel yarışmacı arkadaşlara başarılar....
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.796 ahh eski H E olucaktıı Şimdi banlıydı bence. Artık kendımı tutuyorum . Nevoş bana iyi örnek oldu
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 32 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.797 H E .!.: Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok Genişletmek için tıkla... Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn
H E .!.: Hmm yanı beenn kossskoocaaa meşhurrrr Çilekli pudıng tatlımııı senle paylaşırmıyımm bir düşünem Paylaşmam mıı yaaaa . Toplanın gelın yapacam hepinize. Ama okdr bardağım yok Genişletmek için tıkla... Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.798 alimiyon .!.: Şu aşure dağıtılan alimiyon kaplar var ya onlarla yap Genişletmek için tıkla... Sunum
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.034 214.101 1.423 60 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.799 alimiyon .!.: Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim,damarıma basarlarsa iş değişiyor,kötü söz asla kullanmam.. Bir kere yaptım onu 4 gün ceza almıştım,hatalı olan bendim.. LezzetliCipetpet .!.: Aynen ya Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı Enişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun O kadar yani Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım Genişletmek için tıkla... Benim bdev yada siyasetten gidiyorum sürekli.. Kaç kere banlandım sayısını bile bilmiyorum hiç.
alimiyon .!.: Kışkırtılmadığım sürece pek dil uzatmıyorum ama sataşan olunca da kaliteli gacı olmaktan çıkıyorum Genişletmek için tıkla... Bende öyleyim,damarıma basarlarsa iş değişiyor,kötü söz asla kullanmam.. Bir kere yaptım onu 4 gün ceza almıştım,hatalı olan bendim.. LezzetliCipetpet .!.: Aynen ya Evet sadece bir kere yedim kırmızı kartı Enişte Bey güzel bulmuş bunu sen de çok banlanıyorsun galiba arada görüyorum grilenmiş oluyorsun O kadar yani Ben normalde de duygusalımdır ya, senin tam aksine çok etkileniyorum ben demek ki bir de karşımdakini kırmak istemem ama gittim üsluptan banlandım Genişletmek için tıkla... Benim bdev yada siyasetten gidiyorum sürekli.. Kaç kere banlandım sayısını bile bilmiyorum hiç.
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.857 62.725 798 31 26 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.800 LezzetliCipetpet .!.: Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn Genişletmek için tıkla... Tamam çıkın çıkın gelın .. Pınar sütüde sponsorumuz ayarlasın
LezzetliCipetpet .!.: Bardaklarımızı alır geliriz biz yaa, ne diyorsunnnn Genişletmek için tıkla... Tamam çıkın çıkın gelın .. Pınar sütüde sponsorumuz ayarlasın