İyide, bende öyle paylaşım yapacak dert yok ki. Tek derdim var, onuda hepiniz biliyorsunuz, fikir almaktan çok fikir verecek kadar doktora yapmış gibiyim.Biz de dertlerimizi anlatalım belki bize de akıl verir
Benim de yokİyide, bende öyle paylaşım yapacak dert yok ki. Tek derdim var, onuda hepiniz biliyorsunuz, fikir almaktan çok fikir verecek kadar doktora yapmış gibiyim.
Ne etcez
TamamBuldum, yarışmalarda sunumlarımız beğenilmiyor diye konu açalım
Bak oda doğru
Ben en iyisi yarın sarma sarayım, kaç aydır yapmadımBak oda doğru
Aklına mı düşürdümBen en iyisi yarın sarma sarayım, kaç aydır yapmadım
Cuma misafirim var, ne yapsam diye düşünüyorum. Sarmam hazır olursa, diğerlerini hallederim Cuma günüAklına mı düşürdüm
Aynen canım sarma olunca bir iki ekleme ile kolay halledersinCuma misafirim var, ne yapsam diye düşünüyorum. Sarmam hazır olursa, diğerlerini hallederim Cuma günü
Gündüz gelecekler canım.Aynen canım sarma olunca bir iki ekleme ile kolay halledersin
Gündüz mü yoksa akşam yemeğe mi gelecek...
Aşk olsun bi gün uğramadım diye gıybetimi yapmışsınızBizi artık beğenmiyor mu
Kıbrıs tatlısı yapGündüz gelecekler canım.
Çarşaf böreği yapacağım Cuma sabahı, sarmayı yarın yaparım, yoğurtlu kereviz salatasına karar verdim, tatlıda kararsızım mavi haşhaşlı çikolata soslu tatlı mı kıbrıs tatlısı mı ona karar veremedim.
Amin darısı başına
Bi gün olur mu dersin?Amin darısı başına
Mutlu olman lazım yokluğunu hemen farkediyoruz
Menü belli değil yani, kalabalık olacaksanız Allah yardımcın olsunKıbrıs tatlısı yap
Cumartesi benim kızların doğum günü,eşim o gün çalıştığı için Cuma kutlama yaparızBu yıl aile içi kutlama yapacağız.Ama Pasta ve yemek ayarlamam lazım
Buraya uğramadın, gittin bdv de yorumlar yorumlar
Beğeniyor musunBizi beğenmiyor diyorsunuz çoh ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?