Anam ne vazgeçilmez karıyım burdada ben geçen geldim kimse yazmamış nevoya selam verecektim ben burda gaz sancıları çekerken siz demekki beni cekistirdiniz burda bari soylemeyin kiz
2 kaşık muhallebi için bütün forumda adımı çıkardılar yer miyim hiç bida kazene bile yazacaklardı
Vayyyyy,helal sana diyorum ,ayakta alkışlıyorum seni
Ne güzel yapmışsın canım ,hem yarışma yemeğini yapmış oldun ,hem öğrencilerin yemesine vesile oldun
Şimdi Onlar sana dua da etmiştir kimbilir bu iyiliğin sayesinde 1.olursun
Kadınlar günümüz kutlu olsun
Banım 7 martta açılacak yazıyodu ama 8martı buldu. Bana hakaret eden birine saygısız demiştim banlandım bdv benim için bitmiştir HanimKelesimiGetir
ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo
Banım 7 martta açılacak yazıyodu ama 8martı buldu. Bana hakaret eden birine saygısız demiştim banlandım bdv benim için bitmiştir HanimKelesimiGetir
ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo Eki Görüntüle 2120917
Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim bi
İmzama foto koyuyorum olmuyo onu da yapamadım
ablam fark etmişşin banlandığımı mesajları alıntılayamadım bildirimde görünmüyo Eki Görüntüle 2120917
Bilmiyorum ki ayarlarım bozuk olabilir etiket yapıldıgında bildirim gelmesi kapalı heralde onları düzeltiyim bi
İmzama foto koyuyorum olmuyo onu da yapamadım
Vayyyyy,helal sana diyorum ,ayakta alkışlıyorum seni
Ne güzel yapmışsın canım ,hem yarışma yemeğini yapmış oldun ,hem öğrencilerin yemesine vesile oldun
Şimdi Onlar sana dua da etmiştir kimbilir bu iyiliğin sayesinde 1.olursun