40 saat pişen sütten vazgeçip paket puding mi yapacaksın yoksaSüper hala tarifim gelmemişsalı günü bende yüklücem kolay oldugu için hemen yapılır dedim ama bakalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 saat pişen sütten vazgeçip paket puding mi yapacaksın yoksaSüper hala tarifim gelmemişsalı günü bende yüklücem kolay oldugu için hemen yapılır dedim ama bakalım
![]()
40 tarif bekliyorum
Çorbalarda neyse de sütlü tatlılarda 40 tarif olursa üyeler isyan edebilir oylamada,canımız çok çekti diyebilir40 tarif bekliyorum![]()
Gözümüz gönlümüz açılırÇorbalarda neyse de sütlü tatlılarda 40 tarif olursa üyeler isyan edebilir oylamada,canımız çok çekti diyebilir![]()
Evet bayağı açılır gözümüz gönlümüz,ne güzel sunumlar geliyorGözümüz gönlümüz açılır
Yiyemiyoruz bari seyredelim
Nerelerdesin hiç görünmüyorsun![]()
Sen ye biz diyetteyizEvet bayağı açılır gözümüz gönlümüz,ne güzel sunumlar geliyor
Ben hem yeme hem seyretme taraftarıyım
Hafta sonu yoğunluğu diyeyim![]()
Valla mı ablaa
Diyette olunca yenilmiyor mu ki?Sen ye biz diyetteyiz
Şimdi sen neler neler yemişssindir![]()
Valla mı ablaaolayımda senle pişti olayım beybisi
![]()
Diyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim kiSütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
![]()
Ben yemiyorumDiyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim kiSütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
![]()
Aynen ablaaa emaaaaanValla pişti olduk meyveler farklı gerçiiiolalım anacımmm hiç fark etmez
![]()
Ben yemiyorum
Maşaallah az olmuşÖlçüleri kaşık ile mi kepçe ile mi
![]()
Yok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım5 kilo aldın şimdi demi sjksjksjk![]()
Sayının ne önemi var?Ben yemiyorum
Maşaallah az olmuşÖlçüleri kaşık ile mi kepçe ile mi
![]()
Yap cigerimmm yap
Yok o kepçeyle yemiştirBak gör çay kaşığı diyecek inanma sakın![]()