4. lazım mı ben de yapayımYap cigerimmm yap![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. lazım mı ben de yapayımYap cigerimmm yap![]()
Yok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım![]()
Olmaz olur muSayının ne önemi var?![]()
Gel beyaaa kuzumm4. lazım mı ben de yapayım![]()
Yok o kepçeyle yemiştir![]()
4. lazım mı ben de yapayım![]()
Oyları hep biz alalımYap cigerimmm yap![]()
Gel beyaaa kuzumm
Kızlar ben bugun bitik
Herkese ıyı geceler bol öpücükler
Kız kıyamam ben ablamaOyları hep biz alalımHanimKelesimiGetir e bırakmayalım hiç ,ağlatalım Onu,ohh yaa canımıza değsin diyelim
![]()
Offfff ne kadar kotusun yaaaaDiyette olunca yenilmiyor mu ki?
Neler yemedim kiSütlaç ,pide,revani,irmik helvası,çiğköfte,börek cumadan beri
![]()
Kendine nazar eden deynebin sonuYok ben yiyerek zayıflıyorum ,hafta sonu erken saatlerde kaçamak ,daha sonra dengeliyorum ,ben korumadayım kaç aydır aynı kilodayım![]()
Oyları hep biz alalımHanimKelesimiGetir e bırakmayalım hiç ,ağlatalım Onu,ohh yaa canımıza değsin diyelim
![]()
Ben kıyarımKız kıyamam ben ablama
Hayırlı gecelerGel beyaaa kuzumm
Kızlar ben bugun bitik
Herkese ıyı geceler bol öpücükler
Mevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedimOfffff ne kadar kotusun yaaaa
Kendine nazar eden deynebin sonu
Coming soon
Maslalah birakayim suraya![]()
Yarın yapar eklerimÖyledirde demez şimdiii
Oldu bakkkk okeye dördüncüyü bulduk ..![]()
Mevlütte kalabalıkta kimse senin yediğini görmezdiMevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedimYoksa hiç yiyesim yoktu
![]()
Bende dun mevlitteydim yiyemedimMevlide gitmiştim yarısını orada yedim ,ev sahibine ayıp olmasın dedimYoksa hiç yiyesim yoktu
![]()
Servis yaptım ,tabaklara koymaya yardımcı oldum ,tahrik oldumMevlütte kalabalıkta kimse senin yediğini görmezdiSenin canım istemiş yemişsin
![]()