- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah ablaMuhabbet etmiş olsaydık hatırlardım zaten:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah ablaMuhabbet etmiş olsaydık hatırlardım zaten:))
Sizin nick değişti di mi.. su çok.medeni avrat acayip tanıdıkBeni artık hatırlıyorsundur inşallah abla![]()
O kadar çok değiştiki ama ilk buydu döndüm dolaştım kuyruğu kıstırıp yine leylimleyyy leylimm leyySizin nick değişti di mi.. su çok.medeni avrat acayip tanıdık![]()
Leylim ley miydiO kadar çok değiştiki ama ilk buydu döndüm dolaştım kuyruğu kıstırıp yine leylimleyyy leylimm leyy![]()
![]()
Beni artık hatırlıyorsundur inşallah abla![]()
Beni ozlediniz mi yaaaa![]()
Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarımLeylim ley miydi![]()
Hosbulduuuuk,anca oturabildim daha. Yorgun ve sismanim. Zayiflamaya calisiyorum moralim yerlerde yemek tarifi okuyarak ölebilirimTabiki yani innocan
Hoş geldin ne habersin![]()
Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım![]()
Uyyhhh maşallah bide yaşlıyım diyosunTabiki yani innocan
Hoş geldin ne habersin![]()
Hosbulduuuuk,anca oturabildim daha. Yorgun ve sismanim. Zayiflamaya calisiyorum moralim yerlerde yemek tarifi okuyarak ölebilirim
Ben o nicki hatırlamak bile istemiyorum çaktırmaAhjummayı daha iyi hatırlıyorum bende..
Ben o nicki hatırlamak bile istemiyorum çaktırma![]()
Ahjumba evet onu hatırlıyorum..Yok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım![]()
Dişidemi yok vahh vahh napsak ki bir protez alalım da taksınBakma bazen aklımda kalıyor hele medeni avrat yazın varya unutulmuyor..
Nevoşa bakma sen 75 yaşında dişsizzz![]()
AramızdaTamamdırrrr çaktırmam![]()
Doldurdum evet yalnız ahjumba değil ahjummaAhjumba evet onu hatırlıyorum..
Artık değiştirme kotanı doldurdun mu :)
Bilemem kiDoldurdum evet yalnız ahjumba değil ahjumma
Ne o öyle jumbo boy der gibi![]()
Guya calismiyorum ben, calisanlardan cok disaridayim. Ha babam egitimler kermesler hayir isleri bilmem nelerle ilgilenmeye calisiyorum. Buyuyunce iyi insan olacagim insallahPazar günü yorgunluk aslında varya,yemek ve tatlılara bak