- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.412
- 798
Leyyyn innocence sen misin kiiiizYok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyyyn innocence sen misin kiiiizYok Inno Cence idi miniksincabım Ahjumma hatırladıklarım![]()
Allah rahatlık versin ablaBen kaçtım iyi geceler hepinize![]()
HeeeLeyyyn innocence sen misin kiiiiz
Ohalardan oha begenecegim musadenleHeeebildinmi beni bdvnin azılı belası
![]()
AhaahahOhalardan oha begenecegim musadenle
Yuh
Ben de diyorum ki bu deli hic de yabanci gelmiyor![]()
Aaa ben her seyi unuturum kiz,yasliyim artikin hahahahahaAhaahah![]()
sesli güldümm ya nasıl biliyosun deyiver hele
ama özelden
![]()
Sensin yaşlı
Hiç aynı fikirde olmadık evet ama önemli olan zıt kutupların anlaşabilmesi bdv ayrı yemek bölümü ayrı ❤Aaa ben her seyi unuturum kiz,yasliyim artikin hahahahaha
Kavga etmisligimiz varsa hatirlat
Saka bi yana severdim ben senin o nicki de seni desanirim hic ayni fikirde olmadik la
Ama bdvnin gucu iste bizi bulusturdu![]()
Yaaa biri bizi bdvden kurtarsin dicektim sen geldin nevocanSensin yaşlıBen daha çok gencim
![]()
Takma dişlerimi suya koydum sen de koydun muBakma bazen aklımda kalıyor hele medeni avrat yazın varya unutulmuyor..
Nevoşa bakma sen 75 yaşında dişsizzz![]()
Bdv de ne işiniz var gelin şurada tatlı tatlı sohbet edelimYaaa biri bizi bdvden kurtarsin dicektim sen geldin nevocan
Vahh vahh romatizmaların nasıl havalar soğuk azıtmıştır dikkat etSensin yaşlıBen daha çok gencim
![]()
Onemli olan dostluk bebegimHiç aynı fikirde olmadık evet ama önemli olan zıt kutupların anlaşabilmesi bdv ayrı yemek bölümü ayrı ❤
İçineVahh vahh romatizmaların nasıl havalar soğuk azıtmıştır dikkat et![]()
Ah ben yapam sen yi bebegimBdv de ne işiniz var gelin şurada tatlı tatlı sohbet edelimSonra siz tatlı yapın ben yiyeyim
![]()
Ben de rejimdeyimAh ben yapam sen yi bebegim
Zati rejimdeyim valla![]()
Hahahahha anlastikkk
O benim idolüm nasılda anlıyoruz yaşlı psikolojisinden
O benim idolüm nasılda anlıyoruz yaşlı psikolojisinden
Napiim ben kıskanmıyorum ama marifetli ellerinde gözüm yok değil![]()
HAHahahah