- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Sakın kimseye söylemeyın şşttttHepimiz öğrendik artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın kimseye söylemeyın şşttttHepimiz öğrendik artık![]()
Yükselsin bananeBeklentimiz yükseliyor kuzumm![]()
Yükselsin banane![]()
Sonra balon gibi söneriz![]()
Aklındaki neBen bu defa umutsuzum kendimden
Bir daha girebilirsem yarışmaya, aklımdakini muhakkak yapacağım.
![]()
Bundan sonraki yarışmalar için söyledim kuzum, bu yarışmada fırın sütlaç yapacaktım. Sabah uyandım bir baktım, gece eklenmiş. Tarifi değiştirdim, ayıp olmasın diye.Aklındaki ne![]()
Heh bunu dediğin iyi oldu benımkını yaparlarsa ben yıne yapıceeemm .Bundan sonraki yarışmalar için söyledim kuzum, bu yarışmada fırın sütlaç yapacaktım. Sabah uyandım bir baktım, gece eklenmiş. Tarifi değiştirdim, ayıp olmasın diye.
Sonra özelden ayrı, burdan ayrı niye aklındakini yapmadın dediler. Herkesin sunum yorumu ayrı dediler, bende artık katılırsam yarışmaya ki bağımlılık yaptı, aklıma yatanı yapiciiimmm.![]()
Heh bunu dediğin iyi oldu benımkını yaparlarsa ben yıne yapıceeemm .
Aaaammmaaa be n ekledıkten sonra başka bri yaparsaa onu taciz edecem![]()
Ay ben de cok merak ettim vallaSakın kimseye söylemeyın şştttt![]()
![]()
![]()
Bundan sonraki yarışmalar için söyledim kuzum, bu yarışmada fırın sütlaç yapacaktım. Sabah uyandım bir baktım, gece eklenmiş. Tarifi değiştirdim, ayıp olmasın diye.
Sonra özelden ayrı, burdan ayrı niye aklındakini yapmadın dediler. Herkesin sunum yorumu ayrı dediler, bende artık katılırsam yarışmaya ki bağımlılık yaptı, aklıma yatanı yapiciiimmm.![]()
Allah iyiliğnizi versin kız çok basitAy ben de cok merak ettim valla![]()
Merak adami oldururAllah iyiliğnizi versin kız çok basit![]()
Evet ananişDedim sana değilmi,başkasıda yapsa aklındaki neyse onu yapacaksın..
Burada ayıp olur demeyeceksin..