- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Ve sen diyettesinDaha yemedik yaa acımmm
Bu akşam yengemle anam pişirdi biz yiyecez birazdan cikariz..
Hain kadın yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve sen diyettesinDaha yemedik yaa acımmm
Bu akşam yengemle anam pişirdi biz yiyecez birazdan cikariz..
Hain kadın yengem kadayıf tatlısı yapmış fincanda![]()
He ya gerçekten yengelerin hasıŞöyle normal bir zaman olsaydı yengelerin hası denirdi o kadına![]()
Ahaha şimdi kötü kadın müzeyyenŞöyle normal bir zaman olsaydı yengelerin hası denirdi o kadına![]()
Anlarız bizTatliyi yaptim 5 mart yerine 5 mayis yazdim![]()
Ben de 6 Mart yazmışımTatliyi yaptim 5 mart yerine 5 mayis yazdim![]()
Burdayımm canısı sohbet ediyodun girmiyim araya didimSen nerelerdesin, firarî![]()
Bende çok yapıyorum o saygıyı, ama gerek yok kuzum. Girip eğlenmek lazım.Burdayımm canısı sohbet ediyodun girmiyim araya didim![]()
![]()
Saygılı insana saygı gösterdim yaaaniii sanaaaBende çok yapıyorum o saygıyı, ama gerek yok kuzum. Girip eğlenmek lazım.![]()
Yedik canım. Ezogelin, tas kebabı ve bulgur pilavı vardı bugün menüde. Tatlı yapmadım, yememek için.Saygılı insana saygı gösterdim yaaaniii sanaaanabeerr yedinizmi yemeği ne pişirdin :)
Ben seçiyorum ablacım ama sizin seçiminiz varsa değiştiriyorumİyiyimiş en azından seçim yapıp bu resim diyebiliyoruz..
Çok iyiymiş bu süper..
Yollayalım ama kilo alırsan ağlamak yokBu mesajı tesadüf gördüm ,etiket neden gelmedi bana ,site tatlıyı kendine mi saklıyor yoksa
yapın yapın gönderin ,maksat ziyan olmasın![]()
Afiyet bal şeker olsunNispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştüdiyet yapanlar bakmadın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
Maşaallah ablacımNispet yapmaya geldim
Eee insanın yetişkin kızı olunca böyle oluyor, kızın yapıyor sen yiyorsun
Kızım Pınar sütle hazırlanmış pasta yaptı, bana da afiyetle yemek düştüdiyet yapanlar bakmadın lütfen
Eki Görüntüle 2119708
Teşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyorMaşaallah ablacımKızın yarışmaya katılsın
Ellerine sağlık afiyet şeker olsun
![]()
O anneden kapmıştır yoksa mutfağa öyle kolay girilmiyor.Ne öğrenirse kendine zaten...Seviyor olması çok güzelTeşekkür ederiz, çocuk kendini mutfağa vurdu, annesinden hayır yok kendi işini kendi görüyor![]()