- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
Senin koca da mı sırt kaşıtıyor ,neden seninle daha önce konuşmadık bu konularıKiz ben belese hic bişey yapmam,kocamin sirtini bile 5 tl karsiligi kasiyorum![]()
Beni bu hale o getirdi ama. Bizim gelinlik magazamiz vardi,birlikte calisiyorduk. Maas istiyodum vermiyodu. Bende her isi parayla yapmaya basladim. Parca basi,isin agirligina gore para aliyordum. Maas verse daha kârlı olurdu![]()
5, member: 226866"]Benim datlu hemşom
Hemşom hamilelik nasıl gidiyorKiskananlar ote de catlayabilir![]()
Benimki de oyle diyo da bana laf değil para lazimSenin koca da mı sırt kaşıtıyor ,neden seninle daha önce konuşmadık bu konuları,ama ben istesem kesin der ,paramı esirgiyorum senden der
![]()
Muhallebi deyince aklıma Esra geliyorSütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
Acaba neden :))Muhallebi deyince aklıma Esra geliyor![]()
Ben bu hafta çok yaptım ve de yedim ,bakalım yediğim tatlılar tartıda tırmalacak mı beniSütlü tatlı yapıcam daa... gerçi az önce yine yaptım oğluma.. muhallebi :))
2 kaşık muhallebi yüzündenAcaba neden :))
Yakında girersin listeye az daha yee :))Ben bu hafta çok yaptım ve de yedim ,bakalım ediğim tatlılar tartıda tırmalacak mı beni![]()
Madem kep istiyor biraz daha yesinYakında girersin listeye az daha yee :))
2 kaşık muhallebi yüzünden![]()
Evet amacı o :))Madem kep istiyor biraz daha yesin![]()
O günden sonra daha yememiştir2 kaşık muhallebi yüzünden![]()
Esra buraların yolunu bilmezEsra_4378 bak gece gece yediğin 2 kaşık muhallebi seni ne hallere düşürdü :))
Dilimize düştüO günden sonra daha yememiştir![]()
Nasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...Esra buraların yolunu bilmezAma asıl mekanı burası
![]()
Zor gidiyor nevosum ya. Bu biraz daha farkli. Kiz mi olcak acabaHemşom hamilelik nasıl gidiyor![]()
Sahi mi ben görmedimNasıl bilmez... tuttu bizi bi arkadaşın tatlısına etiketledi yiyelim de kilo alalım diye...