Yok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyorMaşaallahavatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun
kaç çocuk var?
![]()

3 çocuk var canım kızlar ikiz 13 bitmek üzere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyorMaşaallahavatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun
kaç çocuk var?
![]()
Gençlik sırrını isterim bi araYok canım ben değilim ama benden yaşlı görünüyor
3 çocuk var canım kızlar ikiz 13 bitmek üzereOğlumda 7.5 yaşında
![]()
Yok canım gençlik kalmadıGençlik sırrını isterim bi ara
İkiz annesi olmak hem çok özel hem de zor olmalı
Allah bağışlasın![]()
Çocuklar büyüyünce sorunlarda/dertleri de büyüyor diyorlar bakalım yaşayıp göreceğimYok canım gençlik kalmadı
Evet hem özel hem de zor canımBüyüdüler ama ufak tefek sorunları devam ediyor.
Teşekkür ederim hepimizin inşaallah![]()
Kendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...Çocuklar büyüyünce sorunlarda/dertleri de büyüyor diyorlar bakalım yaşayıp göreceğim![]()
Kolay değil tabi evlat 50 yaşına da gelse çocuk görünürmüş anne babayaKendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...![]()
Teyze dur saçım acıyor
Sendemi o espriyle geldinMaşaallahavatardaki sen misin? Hiç göstermiyorsun
kaç çocuk var?
![]()
Öyle oluyor galibaKolay değil tabi evlat 50 yaşına da gelse çocuk görünürmüş anne babaya![]()
Varlıklarına bin şükür Rabbim eksikliğini hiç kimseye göstermesinKendimizi unutup onlar için yaşıyoruz...![]()
Ağzına biber süreceğim ne teyzesiTeyze dur saçım acıyor
Hayırlı geceler napıyosunuzz :))
Her yarışmada bi banlanmasam olmuyor![]()
Amin canım inşaaallahVarlıklarına bin şükür Rabbim eksikliğini hiç kimseye göstermesin![]()
Teyze miTeyze dur saçım acıyor
Hayırlı geceler napıyosunuzz :))
Her yarışmada bi banlanmasam olmuyor![]()
Bişeyde dememiştimde Munenin kestiği parmak acımaz diyorum diye benim parmakları satırdan geçiriyorAğzına biber süreceğim ne teyzesi
Hayırlı geceler niye uslu olmuyorsun![]()
Aynen canım yaşıtız
Sen de mi yapmıştın?Sendemi o espriyle geldin![]()
Varlığı da imtihan yokluğu daÖyle oluyor galibaBenim annem hala bizimle çok ilgilenir,bizimle herşeyi yaşar.
Anaaa bilmiyonmu Nevroş benim teyze olurTeyze mi![]()
Tabi canım kesin öyle olmuştur.Bişeyde dememiştimde Munenin kestiği parmak acımaz diyorum diye benim parmakları satırdan geçiriyorduymasın
Bibermi sürcen acıyıda severim hee hadi sür![]()