- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
Soy ağacından bir bakalım belki yakalıyoruzdurKardeş olabilir miyiz?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soy ağacından bir bakalım belki yakalıyoruzdurKardeş olabilir miyiz?![]()
ŞükürTamam o zaman kabul ettim![]()
Olur Malatyada olur Doğu Anadolu olsunda daştan olsunBenim kütük Antep değil ki seni de alayım![]()
Tamam bilgilerini özelden yolla seni kütüğüme alacağımOlur Malatyada olur Doğu Anadolu olsunda daştan olsun![]()
Hayırlı geceler olsun canımSohbetinize doyum olmaz
Ben kaçtım hepinize hayırlı geceler![]()
Yooohhh evlatlığa bu yaştan sonra napcak beni gart gaçarımEvladı olarak soyadına da alsın![]()
Seni everip kurtulur işteYooohhh evlatlığa bu yaştan sonra napcak beni gart gaçarım![]()
Tcm 17473819482Tamam bilgilerini özelden yolla seni kütüğüme alacağım![]()
Evrilmişim ben zaten abla gı nettin herife kumamı getiriyimSeni everip kurtulur işte![]()
Ben seni bekar sanıyordumEvrilmişim ben zaten abla gı nettin herife kumamı getiriyim![]()
Ahahaha 22de evlendim bende deliymişim gıBen seni bekar sanıyordumbir deli ben değilmişim erken yaşta evlenen
![]()
Sen benden erken evlenmişsinAhahaha 22de evlendim bende deliymişim gı![]()
Öylemii evet baya geç evlenmişsinSen benden erken evlenmişsin23 ümde evlendim bende
![]()
Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmişÖylemii evet baya geç evlenmişsin![]()
valla benım tatlıyı yapmışlar canom o yuzden ben katılmadım sanırım cumartesi bambaşka bişey yapıcam :)
Aç ağzını çabukk çabukkkKalan 4 dilimi yutabilir miyim?![]()