- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Ben 18Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 18Yaşıtlarıma nazaran geç kalmışım, baksana nevoş 21 de evlenmiş![]()

Tadına bakınca devamı gelirBen tadına bakayım sonra siz yersinizBelki güzel olmamıştır.Tek amacım o yani
![]()
Fedakar NevoşO zaman hepsini ben yerim.Kendimi feda ediyorum
![]()
Bence de görmesin kızabilirKaptanınız görmesin![]()

Nasıl karıştırma dersinKaptanı karıştırma![]()

Benim görmemde sıkıntı olmaz ,benden laf çıkmaz

Günaydınlar ablamGünaydınlar hanımlar..
Günaydınlar ablam![]()
İyi insan da lafın üzerine gelirmiş ,baltayla çiviyle sütlü tatlı mı yapacaksın ?Nevrestedibi ile alimimisu yapacaksın bize değil mi?
dönüşüm muhteşem olacak
şuan fırtına öncesi sessizlikteyim.. ansızın döneceğim.. elimde baltalar çivililer ile![]()
Deynepoturtma da ekleyelim listeyeİyi insan da lafın üzerine gelirmiş ,baltayla çiviyle sütlü tatlı mı yapacaksın ?Nevrestedibi ile alimimisu yapacaksın bize değil mi?![]()
Seni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu
dönüşüm muhteşem olacak
şuan fırtına öncesi sessizlikteyim.. ansızın döneceğim.. elimde baltalar çivililer ile![]()
Olmaz tatlıyım ama o sütlü tatlılar kategorisine girmezDeynepoturtma da ekleyelim listeye![]()
ÖlmeeeeSeni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu![]()

ÖlmeeeeSeni nerde görsem mutlu ölüyorum ya hu![]()

Senden çok güzel deynep şiş olurOlmaz tatlıyım ama o sütlü tatlılar kategorisine girmez
Benden ne yapsan ne yapsan buldumbenden sütlü deynepniye yap
![]()

Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yatSenden çok güzel deynep şiş olur
Vericen ateşi çatır çatır pişiricen son hüüüpleticen![]()
Ama tariflere gelmedin daha ne zaman gelcenÖlmeeee
Sidoş yaşasın![]()
Tansiyon hastası mı edeceksin MiuyuAma tariflere gelmedin daha ne zaman gelcen![]()
Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yat![]()