- 2 Aralık 2015
- 33.074
- 109.529
- 598
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtimÜzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtimÜzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni![]()
Gelsin de neler yapıyoruz da yemiyoruz görsünTansiyon hastası mı edeceksin Miuyu![]()
Aklıma geldi de soğan ,kokarım diye vazgeçtim![]()
Lavaşa da saracan beni,yanına da kola ,beni yemede yanımda yat![]()
Üzerinede koyacan soğanı afiyetle mideye indirecez seni![]()
Sabah sabah canım çekti zalımlarHahahaaa soğansız olurmu hiç ayol,kok gitsinnn![]()
Benim de çekti,yap ta yiyelimSabah sabah canım çekti zalımlar![]()
Sabah sabah canım çekti zalımlar![]()
Bizim buralarda şiş yapmak içi deynep yokBenim de çekti,yap ta yiyelim![]()
Közlenmiş patlıcan biber mezesini de unutmayalım lütfenOlsada yesek şimdi lavaşları,şöyle saracan içine soğanları dayayacan biraz biber domates yanında mezesi offffff![]()
Közlenmiş patlıcan biber mezesini de unutmayalım lütfen![]()
Aynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde
Hanım hanım yazıyorsun da alimiyon hamileOfffffffne yenir varyaaaa
Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayımOfffffffne yenir varyaaaa
Hamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyıGideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım![]()
11' de kalktımHamile hamile bu saaate mi bıraktın kahvaltıyı
Geç kalktıysan neyse de erken kalkıp bu saatte kahvaltı olmaz
Bu arada ben de hala kahvaltı yapmadım![]()
Hanım hanım yazıyorsun da alimiyon hamilecanı iyice çekerse
alamazsa
![]()
Gideyim de kahvaltımı edeyim çayımı demleyeyim peyniri yumurtayı şiş yemeye niyet ettim diyerek yutayım![]()
dur sana özelden atam kankaAynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde
Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı
![]()
Ne Yapmayı düşünmüştünüz merak ettim :)dur sana özelden atam kanka
yapmayı düşünmedim canım direk yapmıştım ama pınar sütle olması şartrmış ben pınar süt alıp malzemeleri yeniden çkene kadar o tarifin çileklisini sevgiliNe Yapmayı düşünmüştünüz merak ettim :)
bence sen elini çabuk tut çok maharetli bir yer bu kk :)))Aynen ben de bekliyorum ,benim tarifimi yapmazlar herhalde
Bugün yapacaktım öğleye işim çıktı,yarın rahat rahat yaparım diye vazgeçtim
Daha bir sürü tarif var ,hatta dün bile birini yazmışlar kazandibi,krem karamelfalan ,gerçekten az kalmış,aklıma birşey gelmedi fazla,ha bu arada benim dondurma tarifi nerede kaldı
![]()