- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
hala ban varmıya kk daSen hiç banlandın mı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala ban varmıya kk daSen hiç banlandın mı![]()
uuu dıyosun kı uzun zamandır banlanmadımhala ban varmıya kk da![]()
H E
Bir ara bdvye kapalı olup açılmak isteyenler sık konu açıyordu. Ben de birine toplu açılış töreni düzenleyelim sizin için dediğim için banlandim![]()
Benım dosyam kaparıkHayıruyarı dahi almadım. Usluyum ben
![]()
Sence komik deee hoşuna gitmeyen şikayet ediyor. Sonra ban ban ban![]()
Ben banlanmadım uyarıldım
Sor nedeenn ?
Bir uye demiş ki ' anladıydam ne olim '
Bende cevaben Arap![]()
![]()
Dedim![]()
Bence komık
Çok nadir, ayda yılda bir girerim bdv ye. Beni çıldırtacak konu olması lazım, yorumda bulunmam için. Onda da gayet usturuplu, lafımı sokar çıkarım.Benım dosyam kaparık![]()
sanırım 7 yılda 1 kez ban yedim benuuu dıyosun kı uzun zamandır banlanmadım![]()
Canları sağolsunSence komik deee hoşuna gitmeyen şikayet ediyor. Sonra ban ban ban![]()

uuu laf sokmacalı ve ban almamacalıÇok nadir, ayda yılda bir girerim bdv ye. Beni çıldırtacak konu olması lazım, yorumda bulunmam için. Onda da gayet usturuplu, lafımı sokar çıkarım.![]()
heeeeeeeeBenım dosyam kaparık![]()
o neden Allah aşkına merak ettimsanırım 7 yılda 1 kez ban yedim ben![]()
ya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bako neden Allah aşkına merak ettim![]()
Süper görünüyor ,sunumun kara makarnalardan sonra bayağı iştah çekici iddialı olmuşEki Görüntüle 2123131
canım harika yapmışsın gerçekten ben muzlusunuz yapmıştım o hafta art arda 3 kez yaptım kızlarım bayıldı :))))
Eki Görüntüle 2123136
Hiç farkında değilim elim kaymışMiu'yu niye etiketliyorsun![]()
ya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bak
bende pempe donmu giydi dediydim saolsun mune aplam banladıydı
ay dur arayıp bulucu o konuyu![]()
Pembe donya bir konu vardı kocam kadın kıyafeti giyiyomu ne diye inan hatırlamıyorum bile bak
bende pempe donmu giydi dediydim saolsun mune aplam banladıydı
ay dur arayıp bulucu o konuyu![]()