Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kılzar akşamları benim bırakın kk ya girmek salona girip oturmam 22:00 yi buluyor
o yuzden ben dün sabah eklerim demiştim.
evet kızlar saat 5 de tencereye koydular soğan ve sarmısakla etler 2 saat kısık ateşte pişti.
bende gidince soğan ve patates yaptım zerdeçal ve baharatla sosladım.
verdim fırına.....lavaş ve bulgur pilavı ile servis yaptım ama elektrikler 3 kez geldi giitti çok detaylı çekemedim :S ama inanılmaz lezzetliydiiiii hala tadı damadımda.......
Katılacaktım bazı aksilikler oldu ,sabah yine niyetlendim ama olmadı,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...
Katılacaktım bazı aksilikler oldu ,sabah yine niyetlendim ama olmadı,katılacağım diye söz verdiysem katılırım ben ,belki yarın belki yarından da yakın...