- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
Sürpriz olsun ,söylemeyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürpriz olsun ,söylemeyeyim![]()
Ağlama harekete geç
Yoruldum insanları özelden tacız etmektenAğlama harekete geç![]()
Söyleme bir daha kuzum. Özelden bana söyle bir tek sen.Yoruldum insanları özelden tacız etmekten
Ben size böylemı yapıyom
Bende bidaha heç söylemıcem![]()
temam sende bana anlaştıkSöyleme bir daha kuzum. Özelden bana söyle bir tek sen.![]()
temam sende bana anlaştık![]()
Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayranpiştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz![]()
ohhhhh misss sen çalışıyormusun kanka?Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayran![]()
Bugün dışardan yiyesim var .piştttt kızlar nabıonuz akşama ne pişirceniz![]()
Cubuk makarnayi neyli yapcan deynom sade mi:)Benim tavuklu tarhana çorbası var,yanına çubuk makarna yapacağım ve salata ve turşu ve ayran![]()
Bugün dışardan yiyesim var .
Eşimle sabah atıştık .
Hayatta yemek falan yapmam .![]()
aa benımkıde
yapma kız bende kavga edince yapmıom çiğ köfte ve tatlı alıp geliyor bildiği için hehehehe :=)
belkideaa benımkıde
Akraba falan mı bunlar![]()
![]()
abla bizi üzen kocaları protesto ediyoruz:)Hiiişşttttttt noluyorrryemek yapmamalar falan filan
![]()
abla bizi üzen kocaları protesto ediyoruz:)

akıllı olucaklar ablammm yoksa merdaneyi yerlerOhhh iyi yapıyorsunuz kuzucum![]()
akıllı olucaklar ablammm yoksa merdaneyi yerler![]()
Çalışıyorum ama ev hanımıyım ,evde çalışıyorumohhhhh misss sen çalışıyormusun kanka?

O da dışarıda yer o zamanBugün dışardan yiyesim var .
Eşimle sabah atıştık .
Hayatta yemek falan yapmam .![]()

Çocuklar salçalı seviyor ,salçalı yaparımCubuk makarnayi neyli yapcan deynom sade mi:)
Sadece eşin değil ki yiyen ,çocuklar da var ya
yapma kız bende kavga edince yapmıom çiğ köfte ve tatlı alıp geliyor bildiği için hehehehe :=)

Zamane gacısı bunlarHiiişşttttttt noluyorrryemek yapmamalar falan filan
![]()