Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haniiii ben niye göremiyom yoksa beniengelledinmi senKonumu açtım ,yoruldum,bir daha benden yarışmamı istemeyin
![]()

Seni engelleyen sürekli ban yesin emi?haniiii ben niye göremiyom yoksa beniengelledinmi sen![]()

hahahahahah canommm o kadar tatlıyı kazen yerse kollestrolu çıkar...Seni engelleyen sürekli ban yesin emi?
Önce Kazen görüyor,kabul ederse konu açılıyor herkes görüyor .Galiba önce hepsini kendi yiyor ,sonrasında kalanını üyeler görüyor![]()
özel mesaj attım civip virirmisin :)Seni engelleyen sürekli ban yesin emi?
Önce Kazen görüyor,kabul ederse konu açılıyor herkes görüyor .Galiba önce hepsini kendi yiyor ,sonrasında kalanını üyeler görüyor![]()
Assolist kaprisleri başlamışKonumu açtım,yoruldum
,bir daha benden yarışmamı istemeyin
![]()
Verdim yaözel mesaj attım civip virirmisin :)
Bana zor geliyor resimleri küçült,konuyu aç falanAssolist kaprisleri başlamış![]()
,inşallah yorulduğuma göre beğenirsiniz
Bana zor geliyor resimleri küçült,konuyu aç falan,inşallah yorulduğuma göre beğenirsiniz
![]()
Bana zor geliyor resimleri küçült,konuyu aç falan,inşallah yorulduğuma göre beğenirsiniz
![]()
Sen senHadi hanımlar 30. tarife çok az kaldı
40'a doğru ilerliyoruz![]()
Herkes yapsın ben sonra yapacağım .Sen sen![]()
Kimsenin yapmak istediği tarifi ele geçirmeyeyimGarip kaldı konumHadi hanımlar 30. tarife çok az kaldı
40'a doğru ilerliyoruz![]()
Senin tarif geldin ben de aynısından yapacağım.Garip kaldı konum
Ne gelen var ne giden![]()

Kazen gelse de görsek tarifini çok merak ediyorumGarip kaldı konum
Ne gelen var ne giden![]()
Et yemekleriKazen gelse de görsek tarifini çok merak ediyorum
En son hangi kategoride katılmıştın?

Onda da kazanmıştı zaten dimiEt yemekleri![]()