- 29 Ekim 2012
- 23.195
- 59.386
- 798
- 37
Duydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalimBurası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalimBurası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım![]()
Burası benim çöplüğüm istediğime istediğimi yaparım![]()
Tamam beni atsınlar seni yapsınlarDuydunuz kizlarrrrr beni editor yapin Nevreste sutlayalim![]()
10 saat et pişirip beyran yapan arkidiş mi bunu söylüyor.![]()
Sen normal olmadığın için olabilir mi![]()
Seninle küstüm benimle konuşma
Yaşlılık işte hemen alınır trip atar bakma ona sen
Sarma o kategoride olmasınBen kısa sürelilerde başarılı oluyorum
Et yemeğide yaparım şimdi yalan yok ama zeytinyağlı deyınce aklıma sarma geliyo oda bende tok
Bana öğretsenize![]()
Aradığınız kişilere şuan ulaşılamıyor.100 yıl sonra aramayı tekrar deneyin.Yönetim yönetim huhu![]()
Senin bir ayağın çukurda 100 sene yasamazsinAradığınız kişilere şuan ulaşılamıyor.100 yıl sonra aramayı tekrar deneyin.Dıttttt dıttttt dıtttttt
![]()
Mevsim taze fasulye için uygun değil amaSarma o kategoride olmasın1.lik garanti
Zeytinyağlı pırasa,taze fasulye yapamaz mısın
![]()
Sen yaşar mısınSenin bir ayağın çukurda 100 sene yasamazsin![]()
Ooooyyyy yerim seni hemende kızarmış kusermis dayanamam deme oyle seyler bagrima basiveririm haaaaaSeninle küstüm benimle konuşma![]()
ooooo nevo senden benden genç habibtoşum görmen lazim valla bakYaşlılık işte hemen alınır trip atar bakma ona sen![]()
Ondan birkaç sayfa önce zeytinyağlılar mevsimi değil dedimMevsim taze fasulye için uygun değil ama![]()
Gecende bi taze fasulye aldim katir kutur pismedi bir türlü.seker fasulye guzel oluyo ama buralara gelmiyo galiba:/Mevsim taze fasulye için uygun değil ama![]()