- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Ben o çilenkle süslü pudinge labne de ekliyorum, yoksa çok tatlı geliyor banaO eti 10 saatte pişirdi1. olmadı
Bir puding yaptı oyları topladı
@H E reklamlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben o çilenkle süslü pudinge labne de ekliyorum, yoksa çok tatlı geliyor banaO eti 10 saatte pişirdi1. olmadı
@H E reklamlar![]()
Güzel olurBen o çilenkle süslü pudinge labne de ekliyorum, yoksa çok tatlı geliyor bana![]()
Tabii, bir çileği 3 günde gidip aldı @H EGüzel olurAman @H E çorbadan sonra hiç uğraşmamış
![]()
Evet biliyorum.O eti 10 saatte pişirdi1. olmadı
@H E reklamlar![]()
@H E seni yerden yere vuruyoruzTabii, bir çileği 3 günde gidip aldı @H Ebirde bardak aldı servis için. Gerisi 10 dakika sürmeyen işlem
![]()

Nasip canımEvet biliyorum.Kader utansın
![]()
ben katılamadim, şehir dışındaydım, artık bi dahaki kategoriye katılırımNasip canım![]()
O kadar bende plan proje yapsam, benimde başarılı olur.@H E seni yerden yere vuruyoruz
Sunum konusunda çok başarılı![]()
Yokluğunun farkındayımben katılamadim, şehir dışındaydım, artık bi dahaki kategoriye katılırım![]()
Onun sunumları hep çok güzelO kadar bende plan proje yapsam, benimde başarılı olur.
Bir dahaki yarışmada @H E gibi sunum için çalışacağım sadece![]()
Birde @alimiyon un sunumlar şahane
Gıybet günah şeyO kadar bende plan proje yapsam, benimde başarılı olur.
Bir dahaki yarışmada @H E gibi sunum için çalışacağım sadece![]()
Inşallah kısmetYokluğunun farkındayımNeyse önümüzdeki kategoriye bekliyorum
![]()
Gelsin yüzüne söyleyelim![]()
@alimiyon bdv den çıkamaz oldu, bizi unuttuOnun sunumları hep çok güzelBirde @alimiyon un sunumlar şahane
Hiç kıskanmıyoruz
![]()

Bizi artık beğenmiyor mu@alimiyon bdv den çıkamaz oldu, bizi unuttu![]()

Arkasından dediğimizi, yüzüne de diyoruzGıybet günah şey![]()
Bana da öyle geliyorBizi artık beğenmiyor mu![]()

ya daha onemli islerim oluyor:) temizlik, misafir, kizima vakit ayirayim derken bi bakiyorum aksam olmus burasi aklima bile gelmiyor arada bdvye ugruyorum o kadar. oglusunun begenmesine cok sevindim cnm afiyet bal seker olsun:)Nasıl beceriyorsun girememeyi bana da anlatsana
Bu arada oylamada geride olsan da sayende tarif öğrendim ,2 kere yaptım tarifimiGeçen gün yapınca oğlumun hoşuna gitti,yine yap dedi ,yine yaptım
![]()
Biz de dertlerimizi anlatalım belki bize de akıl verirBana da öyle geliyorkarşılaşamaz olduk
![]()