- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlıSordum cevap verirse dönerim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlıSordum cevap verirse dönerim:)
Abla ya eşime dedim ne dedi biliyon mu zaten dedi sen katıldığında bişey yok katılmadıgında hediye gider bidaha katılma birinci de olamıyosun zaten dediiiiAynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz![]()

Nerde yalan söylediğim görülmüşHahahahahahahahah
Bak bu da doğru![]()
Çünkü o yoldan ben geçiyorumAynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz![]()
Niye ya daha mı rahat oluyor:)Merakla bekliyorum.kk daki geleceğim buna bağlı![]()
Vayyyy vayyy vayyyyHellö, nispet yapıyormuş gibi olmayayimda zeytin yağı banada geldi2 kişi aldık bursadan
![]()
Eşine söyle bunu duymamış olayımAbla ya eşime dedim ne dedi biliyon mu zaten dedi sen katıldığında bişey yok katılmadıgında hediye gider bidaha katılma birinci de olamıyosun zaten dediiii![]()
![]()
Aynen çok güzel zeytinyağı tadına doyamıyoruz![]()
Sırtını dönmüş gülüyo ahahahEşine söyle bunu duymamış olayımDaha sık katıl demesi lazım
![]()
Diyo ki ben o kadar katıldım bana da zeytinyağı yollayın de ahahahahhaEşine söyle bunu duymamış olayımDaha sık katıl demesi lazım
![]()
Bak ben 20 TL den yeni yağ aldım ve adam çok satıyor yağı güzel olduğu için organik yani gelen yağ ile onun tadı bire bir aynıYalniz cidden öyle![]()

Ama bu işler şans işi:)Sırtını dönmüş gülüyo ahahahbu sefer de olmazsam ben gidiyim bu diyardan güdemiyoeum çünkü
![]()
İşte geçti dağıtımı bitirdikDiyo ki ben o kadar katıldım bana da zeytinyağı yollayın de ahahahahha![]()
![]()
![]()
Yağı değil yağları, çoğul eki unuttun 3 tane geldi yaVayyyy vayyy vayyyy
Komşusunda zeytinyağı yokken evinde zeytinyağı olan bizden değildir![]()
Ben geçen yaptığım yemeğin yanında çekecektir eşim gitsin diye bekledim sonra deprem olunca yedim içtim bulaşığı topladım unuttumYağı değil yağları, çoğul eki unuttun 3 tane geldi ya![]()
Kıskananlar bizi takip etsin,kaçırmasın![]()
Evet yaAma bu işler şans işi:)
Bakretro_hippo yazın son anda 1.liği kaçırdı.Nasip Pınar labne kategorisineymiş:)
Neler öğrendik neler bu bile çok mühim:)Aynen öyle, ne kadar çok ekmeğini yedim kk nın beni örnek alsınlar![]()