Ben sürekli hayatı anlatıyorum canım:)Yani sırası gelen gidecek misafiriz sonuçta:)
Amin canım hepimizi korusun Rabbim inşaallah:)
Cidden komik oluyor.
Geçen abim grupta mesaj atmış Malatya'da corona virüsü şüphesi olmuş ama yalanmış...Dedim olsa biz de olurduHaberimiz olurdu.Bir o kaldı:)
Çocuktur,anlamaz diye bir şey yok ,bebekken bile konuşuruz biz de,algıları açık olsun diye :)Sende mi şanssızsındır?Bizim ailenin bedevisi benim,annem de onayladi
Çocuktur,anlamaz diye bir şey yok ,bebekken bile konuşuruz biz de,algıları açık olsun diye :)Sende mi şanssızsındır?Bizim ailenin bedevisi benim,annem de onayladi
Aslında şanslıyım ama başıma bir sürü şey geldikten sonra elime geçiyor
Sadece ben değilim canım:)Benim kendi ailem(kardeşler)bir şey yaşayınca hep beraber yaşıyoruz.Aynı dönemde ya yukarı çıkıyoruz,ya aşağıya iniyoruz:)
Aslında şanslıyım ama başıma bir süür şey geldikten sonra elime geçiyor
Sadece ben değilim canım:)Benim kendi ailem(kardeşler)bir şey yaşayınca hep beraber yaşıyoruz.Aynı dönemde ya yukarı çıkıyoruz,ya aşağıya iniyoruz:)
Aslında şanslıyım ama başıma bir süür şey geldikten sonra elime geçiyor