Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.601 Nevreste .!.: O kadar hediyeyi araya kaynattı ben beceremezdim Genişletmek için tıkla... Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım
Nevreste .!.: O kadar hediyeyi araya kaynattı ben beceremezdim Genişletmek için tıkla... Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.602 Nevreste .!.: Yok yok yerinde duruyorlar Genişletmek için tıkla... Biliyorum kiiiiiii
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.603 Canfeb .!.: Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım Genişletmek için tıkla... Aynen kesin anlardı:)
Canfeb .!.: Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım Genişletmek için tıkla... Aynen kesin anlardı:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.604 Canfeb .!.: Biliyorum kiiiiiii Genişletmek için tıkla... İlk ben panik olurum merak etme
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.780 135.403 598 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.605 Canfeb .!.: Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım Genişletmek için tıkla... Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay
Canfeb .!.: Benimkide kim aldı derdi herhalde tam takım Genişletmek için tıkla... Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.606 yasminsay .!.: Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay Genişletmek için tıkla... Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:)
yasminsay .!.: Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay Genişletmek için tıkla... Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.607 yasminsay .!.: Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay Genişletmek için tıkla... Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu
yasminsay .!.: Ben ilk kazandığım yarışmada baktım önde gidiyorum, hemen söyledim eşime, yarışmaya katıldım diye Önden alıştırdım Sonradan kendi katılmayacak mısın diye sordu her ay Genişletmek için tıkla... Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.608 Canfeb .!.: Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu Genişletmek için tıkla... Ondan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştı
Canfeb .!.: Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu Genişletmek için tıkla... Ondan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştı
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.609 Nevreste .!.: İlk ben panik olurum merak etme Genişletmek için tıkla... Valla beni deli ediyor bu ara net sürekli çekmiyor trcl bide
Nevreste .!.: İlk ben panik olurum merak etme Genişletmek için tıkla... Valla beni deli ediyor bu ara net sürekli çekmiyor trcl bide
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.610 Nevreste .!.: Ondan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştı Genişletmek için tıkla... Aynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittim
Nevreste .!.: Ondan hediyede aksilik oldu bir sürü uğraştı Genişletmek için tıkla... Aynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.611 Canfeb .!.: Aynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittim Genişletmek için tıkla... İyice inanmıştır
Canfeb .!.: Aynen kargocularla kavga etmesin diye en son ben gittim Genişletmek için tıkla... İyice inanmıştır
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.780 135.403 598 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.612 Canfeb .!.: Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu Genişletmek için tıkla... Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Nevreste .!.: Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:) Genişletmek için tıkla... Demek eşinden gizli konuları var
Canfeb .!.: Benimki biliyordu katildigimi ama hep düzmece olduğunu düşünüyordu yarışmanın hediye falan gelmez kandırıyorlar sizi diyordu Genişletmek için tıkla... Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Nevreste .!.: Eşi burayı öğrenirse takip etmeye başlar ondan çekiniyor galiba:) Genişletmek için tıkla... Demek eşinden gizli konuları var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.613 yasminsay .!.: Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Demek eşinden gizli konuları var Genişletmek için tıkla... Değil mi ya bize ikram etmiyorlar Aynen gizli:)
yasminsay .!.: Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Demek eşinden gizli konuları var Genişletmek için tıkla... Değil mi ya bize ikram etmiyorlar Aynen gizli:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.614 Nevreste .!.: İyice inanmıştır Genişletmek için tıkla... Evet evet inandı Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım
Nevreste .!.: İyice inanmıştır Genişletmek için tıkla... Evet evet inandı Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.615 Canfeb .!.: Evet evet inandı Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:)
Canfeb .!.: Evet evet inandı Abla oylama c.tesi mi Pazar mi ben anlamadım Genişletmek için tıkla... Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:)
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.616 yasminsay .!.: Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Demek eşinden gizli konuları var Genişletmek için tıkla... O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor
yasminsay .!.: Düzmece olsa ne olacaktı ki, evinde pişirip evinde yiyorsun Demek eşinden gizli konuları var Genişletmek için tıkla... O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor
Canfeb Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 18.424 55.167 548 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.617 Nevreste .!.: Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:) Genişletmek için tıkla... Yazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordum
Nevreste .!.: Cumartesi gece başlarız canım her zaman olduğu gibi:)Yada Cumartesi diğer kategori başlar bunun oylamaya geçeriz:) Genişletmek için tıkla... Yazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.618 Canfeb .!.: O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor Genişletmek için tıkla... 7 yıl bitti:)O kadar yıl fake hesaplar olur mu
Canfeb .!.: O yüzden karismiyordu zaten katilma ma ama inanmiyordu önceki kazananları falan gosteriyordum onlar fake hesap diyor Genişletmek için tıkla... 7 yıl bitti:)O kadar yıl fake hesaplar olur mu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.628 615.165 1.423 Malatya 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.619 Canfeb .!.: Yazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordum Genişletmek için tıkla... Ya oraya Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yazamıyacağım için öyle yazdım
Canfeb .!.: Yazıda pazar yaziyor.altta 8 i yazıyor ondan sordum Genişletmek için tıkla... Ya oraya Cumartesiyi Pazara bağlayan gece yazamıyacağım için öyle yazdım
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.780 135.403 598 6 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #2.620 Nevreste .!.: Değil mi ya bize ikram etmiyorlar Aynen gizli:) Genişletmek için tıkla... Sen ettin mi o kuru dolmalardan Düşün kaç aydır yapacağım, yapamadım. Geçen ay teyzem canının istediği bir şey var mı diye sordu, ona dedimde gününde bana yapmış, tencereyi evime yolladı Artık teyzoşlarım ve annem besliyor beni
Nevreste .!.: Değil mi ya bize ikram etmiyorlar Aynen gizli:) Genişletmek için tıkla... Sen ettin mi o kuru dolmalardan Düşün kaç aydır yapacağım, yapamadım. Geçen ay teyzem canının istediği bir şey var mı diye sordu, ona dedimde gününde bana yapmış, tencereyi evime yolladı Artık teyzoşlarım ve annem besliyor beni